مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,392
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات مقادیر نیترات و نیتریت طی دوره های فرآوری و نگهداری گوجه فرنگی رقم کورال

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 56

چکیده

 با توجه به اثرات سو تجمع نیترات و نیتریت در مواد غذایی بر سلامتی انسان, تاثیر طول مدت نگهداری و روش های فرآوری گوجه فرنگی رقم کورال بر تغییرات مقادیر نیترات و نیتریت محتوی آن بررسی گردید. برای این منظور آزمایشی در قالب طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی در آزمایشگاه بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان غربی به اجرا در آمد. در این مطالعه تاثیر حرارت دهی در هنگام تهیه رب و خشک کردن در هنگام تهیه برگه و زمان نگهداری گوجه فرنگی بر تغییرات دو ماده شیمیایی متذکره بررسی گردید. نیترات و نیتریت نمونه ها به طریق رنگ سنجی با تعیین شدت جذب نور ترکیب تشکیل شده از اختلاط نمک دی آزونیوم با سولفانیل آمید و عامل اتصال دهنده ان -1- نفتیل اتیلن دی آمین در طول موج 525 نانومتر محاسبه گردید. نتایج حاصله نشان داد که مقدار نیتریت کلیه نمونه های گوجه فرنگی کمتر از 5 و مقدار نیترات آنها 380 میلی گرم در کیلوگرم بوده است. در طول مدت نگهداری مقدار نیترات کاهش و مقدار نیتریت افزایش نشان داد. همچنین در اثر حرارت دادن آب گوجه فرنگی در زمان تهیه رب و نیز هنگام خشک کردن به ترتیب مقادیر نیترات 25 و 40 درصد کاهش و بر عکس نیتریت 69 و88 درصد افزایش نشان داد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمردی، شهین، و خسروشاهی، علی اصغر. (1382). تغییرات مقادیر نیترات و نیتریت طی دوره‌ های فرآوری و نگهداری گوجه فرنگی رقم کورال. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 4(15)، 45-56. SID. https://sid.ir/paper/27960/fa

    Vancouver: کپی

    زمردی شهین، خسروشاهی علی اصغر. تغییرات مقادیر نیترات و نیتریت طی دوره‌ های فرآوری و نگهداری گوجه فرنگی رقم کورال. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1382؛4(15):45-56. Available from: https://sid.ir/paper/27960/fa

    IEEE: کپی

    شهین زمردی، و علی اصغر خسروشاهی، “تغییرات مقادیر نیترات و نیتریت طی دوره‌ های فرآوری و نگهداری گوجه فرنگی رقم کورال،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 4، no. 15، pp. 45–56، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/27960/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button