مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,504
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص فیزیکی، شیمیایی و کیفی روغن 10 واریته سویا کشت شده در ایران

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 بذر 10 رقم سویا به نام های سحر (SR), هیل (HL), ویلیامز (WZ), گرگان 3 (GN), دیر (DR), کلارک (KL), هاوکی(HK) , زان (ZN) و هارکور (HR) (که در نقاط مختلف کشور کشت می شوند), و سیمس (SS) که مخصوص مناطق گرمسیری است و عمدتا در خوزستان کشت می شود, از موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر تهیه و پس از آماده سازی, روغن آنها استحصال و از لحاظ معیارهای زیر تجزیه و تحلیل شد: نمایه شکست, وزن مخصوص, رنگ, عدد یدی, عدد صابونی, عدد پراکسید, اسیدهای چرب آزاد, ترکیب اسیدهای چرب, و میزان فلزهای مس و آهن. نتایج آماری نشان داد که بین واریته های سویا در بیشتر فاکتورها اختلاف معنی دار(P <0.05) وجود دارد. همچنین نتایج آنالیز با GC نشان داد که واریته های زان و گرگان 3 به ترتیب دارای کمترین و بیشترین اسیدهای چرب لینولنیک و لینولئیک بودند. رقم زان بیشترین مقدار اسید اولییک را داشت. بنابراین از نظر ترکیب شیمیایی به ترتیب واریته های زان (ZN), هارکو (HR) و ویلیامز (WZ) برای صنایع روغن مناسب هستند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عشرت آبادی، پروین، و حامدی، منوچهر. (1388). خواص فیزیکی, شیمیایی و کیفی روغن 10 واریته سویا کشت شده در ایران. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 10(1)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/27975/fa

    Vancouver: کپی

    عشرت آبادی پروین، حامدی منوچهر. خواص فیزیکی, شیمیایی و کیفی روغن 10 واریته سویا کشت شده در ایران. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1388؛10(1):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/27975/fa

    IEEE: کپی

    پروین عشرت آبادی، و منوچهر حامدی، “خواص فیزیکی, شیمیایی و کیفی روغن 10 واریته سویا کشت شده در ایران،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 10، no. 1، pp. 1–10، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/27975/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button