مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,092
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر رطوبت بر خواص فیزیکی مغز بادام

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 102

چکیده

 در این تحقیق تاثیر میزان رطوبت بر خواص فیزیکی مغز دو رقم بادام (کاغذی و نیمه سنگی) در پنج سطح رطوبتی (5, 10, 15, 20, و 25 درصد) بر پایه وزن خشک و هر یک با پنج تکرار با استفاده از آزمون فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی بررسی شد. نتایج نشان می دهد که با افزایش میزان رطوبت از 5 به 25 درصد بر پایه وزن خشک, چگالی حقیقی در رقم کاغذی از 851.12 به 1138.94 کیلوگرم بر مترمکعب, خلل و فرج از 35.69 به 54.45 درصد, سرعت حد از 4.81 به 6.18 متر بر ثانیه, ضریب اصطکاک استاتیکی از 0.471 به 0.591 روی سطحی از جنس پلکسی گلاس و از 0.417 به 0.552 روی سطحی از جنس آهن گالوانیزه, مساحت سطح تصویر شده از 1.45 به 1.67 مترمربع, زاویه قرارگیری از 18.26 به 27.59 درجه افزایش می یابد. برای رقم نیمه سنگی, مقادیر مشابه به ترتیب به این شرح است: از 897.18 به 1123.84 کیلوگرم بر مترمکعب, از 32.09 به 47.22 درصد, از 5.35 به 6.53 متر بر ثانیه, از 368.0 به 0.458 و از 0.356 به 0.447, از 1.36 به 1.53 مترمربع, و از 16.33 به 22.45 درجه. نتایج همچنین نشان می دهد که چگالی ظاهری با افزایش میزان رطوبت از 5 به 25 درصد بر پایه وزن خشک کاهش می یابد, مقدار کاهش چگالی ظاهری, در رقم کاغذی از 547.26 به 518.76 و در رقم نیمه سنگی از 609 به 592.94 کیلوگرم بر مترمکعب است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زابلستانی، مسعود، و طباطبایی فر، سیداحمد. (1389). اثر رطوبت بر خواص فیزیکی مغز بادام. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 11(4)، 91-102. SID. https://sid.ir/paper/28015/fa

    Vancouver: کپی

    زابلستانی مسعود، طباطبایی فر سیداحمد. اثر رطوبت بر خواص فیزیکی مغز بادام. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1389؛11(4):91-102. Available from: https://sid.ir/paper/28015/fa

    IEEE: کپی

    مسعود زابلستانی، و سیداحمد طباطبایی فر، “اثر رطوبت بر خواص فیزیکی مغز بادام،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 11، no. 4، pp. 91–102، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28015/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button