APA:
کپیشیخ الاسلامی، زهرا، و کریمی، مهدی. (1391). تاثیر افزودن سبوس خیس شده, آرد مالت گندم, و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 13(2)، 97-108. SID. https://sid.ir/paper/28022/fa
Vancouver:
کپیشیخ الاسلامی زهرا، کریمی مهدی. تاثیر افزودن سبوس خیس شده, آرد مالت گندم, و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1391؛13(2):97-108. Available from: https://sid.ir/paper/28022/fa
IEEE:
کپیزهرا شیخ الاسلامی، و مهدی کریمی، “تاثیر افزودن سبوس خیس شده, آرد مالت گندم, و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 13، no. 2، pp. 97–108، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28022/fa