Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,805
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

671
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پرمنگنات پتاسیم، واکس و بسته بندی بر کیفیت و طول دوره انباری میوه موز

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 68

چکیده

 موز جزء میوه های فرازگرا است و کنترل فرایندهای مربوط به رسیدن آن در کاهش ضایعات این میوه موثر است. در این آزمایش تاثیر تیمارهای آماده سازی و بسته بندی شامل: کیسه پلاستیکی, واکس خوراکی + کیسه پلاستیکی,کیسه پلاستیکی + پرمنگنات پتاسیم (دو یا چهار گرم به ازای هر کیلوگرم میوه),واکس + کیسه پلاستیکی + پرمنگنات پتاسیم در مدت پنج هفته انبارداری در سردخانه (14 درجه سلسیوس) بر کیفیت و خصوصیات میوه موز رقم کاوندیش بررسی شد. در فواصل زمانی 8, 16, 24, 32, و 40 روز پس از انبارکردن نمونه برداری و شاخص های رسیدگی میوه شامل: سفتی گوشت, مواد جامد انحلال پذیر,pH آب میوه, کل کربوهیدرات ها, تانن, میزان ترکیبات فنلی کل, و قندهای پنتوز اندازه گیری شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار (هر تکرار شامل 4 میوه) و مقایسه میانگین ها با آزمون دانکن انجام شد. نتایج نشان می دهد که تغییرات در رسیدن میوه های شاهد نگهداری شده در هوای آزاد شامل: افزایش در میزان مواد جامد انحلال پذیر و قند های پنتوز, کاهش در pH آبمیوه, سفتی گوشت, درصد گسی, و میزان ترکیبات فنلی معنی داری است. کاربرد تیمارهای واکس + کیسه پلاستیکی و واکس + کیسه پلاستیکی + پرمنگنات پتاسیم به طور معنی داری موجب کند شدن فرایند رسیدن می شود. تیمارهای واکس + کیسه پلاستیکی + چهار گرم پرمنگنات پتاسیم بیشترین تاثیر را در جلوگیری از افزایش میزان مواد جامد انحلال پذیر, قند های پنتوز و کاهش pH آبمیوه, سفتی گوشت, درصد گسی و میزان ترکیبات فنلی دارند. همچنین تیمار پرمنگنات پتاسیم + کیسه پلاستیکی و واکس با جلوگیری از تاثیر اتیلن, سبب تاخیر در رسیدگی میوه های موز می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قران خوان، مجید، محمدپور، ایران، مدندوست، مهدی، و دژم، محمود. (1391). اثر پرمنگنات پتاسیم, واکس و بسته بندی بر کیفیت و طول دوره انباری میوه موز. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 13(2)، 57-68. SID. https://sid.ir/paper/28023/fa

    Vancouver: کپی

    قران خوان مجید، محمدپور ایران، مدندوست مهدی، دژم محمود. اثر پرمنگنات پتاسیم, واکس و بسته بندی بر کیفیت و طول دوره انباری میوه موز. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1391؛13(2):57-68. Available from: https://sid.ir/paper/28023/fa

    IEEE: کپی

    مجید قران خوان، ایران محمدپور، مهدی مدندوست، و محمود دژم، “اثر پرمنگنات پتاسیم, واکس و بسته بندی بر کیفیت و طول دوره انباری میوه موز،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 13، no. 2، pp. 57–68، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28023/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا