مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,130
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات بسته بندی و جاذب اتیلن بر عمر انبارمانی و خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 زردآلو میوه ای فرازگراست و فرآیند رسیدگی آن بر اثر اتیلن تسریع می شود. جلوگیری از فعالیت یا بیوسنتز اتیلن می تواند فرایند رسیدگی را کاهش دهد. این تحقیق با هدف بررسی اثر نوع بسته بندی و مدت زمان نگهداری زردآلوی رقم شاهرودی در سردخانه به منظور کاهش ضایعات و افزایش عمر انبارمانی در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان اجرا شد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از طرح کامل تصادفی در قالب آزمایش فاکتوریل دو عامله با چهار تکرار استفاده شد. فاکتور اول نوع بسته بندی در چهار سطح (بسته بندی انقباضی, بسته بندی با فیلم پلی اتیلن, بسته بندی با فیلم پلی اتیلن + جاذب اتیلن و شاهد) و فاکتور دوم زمان نگهداری در 5 سطح (0, 15, 30, 45 و 60 روز) تعیین شد. مقایسه میانگین ها به روش دانکن اجرا شد. نتایج نشان داد که به کارگیری بهترین بسته بندی که بتواند خصوصیات کیفی میوه را پس از 60 روز حفظ کند بسته بندی با پوشش پلی اتیلن همراه با جاذب اتیلن است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیخ اسلامی، زهرا، و گنجی مقدم، ابراهیم. (1386). اثرات بسته بندی و جاذب اتیلن بر عمر انبارمانی و خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 8(1)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/28081/fa

    Vancouver: کپی

    شیخ اسلامی زهرا، گنجی مقدم ابراهیم. اثرات بسته بندی و جاذب اتیلن بر عمر انبارمانی و خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1386؛8(1):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/28081/fa

    IEEE: کپی

    زهرا شیخ اسلامی، و ابراهیم گنجی مقدم، “اثرات بسته بندی و جاذب اتیلن بر عمر انبارمانی و خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی)،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 8، no. 1، pp. 1–12، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28081/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button