مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

744
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر مقاومت مکانیکی دانه زیره در بارگذاری شبه استاتیکی

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 34

چکیده

 به منظور تعیین مقاومت مکانیکی دانه زیره, در این تحقیق اثر عوامل مختلف شامل رطوبت, اندازه دانه, سرعت و جهت بارگذاری بر نیرو و انرژی لازم برای شکست دانه زیره تحت بارگذاری شبه استاتیکی مطالعه شد. نتایج نشان می دهد که رطوبت و جهت بارگذاری در سطح احتمال 1 درصد تاثیری معنی دار بر نیرو و انرژی لازم برای شکست دانه دارند. تاثیر اندازه دانه و سرعت بارگذاری به ترتیب بر نیرو و انرژی لازم برای شکست دانه در سطح احتمال 1 درصد معنی دار است. افزایش رطوبت سبب کاهش مقاومت مکانیکی دانه و افزایش قابلیت شکل پذیری آن در مقابل نیروهای وارده می شود ظرفیت جذب انرژی دانه های مرطوب نسبت به دانه های خشک بیشتر است و این موضوع, مقاومت به شکست و از هم گسیختگی دانه را در حین اعمال نیرو افزایش می دهد. بیشترین انرژی جذب شده توسط دانه های زیره تا نقطه شکست 15.31) میلی مگاژول) متعلق به دانه های ریز با رطوبت 15 درصد در بارگذاری افقی و کمترین 1.73) میلی مگاژول) متعلق به دانه های درشت با رطوبت 5.7 درصد در بارگذاری عمودی است همچنین بیشترین نیروی لازم برای شکست مربوط به دانه های ریز با رطوبت 5.7 درصد در بارگذاری افقی و کمترین آن متعلق به دانه های درشت با رطوبت 15 درصد در بارگذاری عمودی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سعیدی راد، محمدحسین، طباطبایی فر، سیداحمد، و بدیعی، فوژان. (1387). بررسی عوامل موثر بر مقاومت مکانیکی دانه زیره در بارگذاری شبه استاتیکی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 9(3)، 23-34. SID. https://sid.ir/paper/28085/fa

    Vancouver: کپی

    سعیدی راد محمدحسین، طباطبایی فر سیداحمد، بدیعی فوژان. بررسی عوامل موثر بر مقاومت مکانیکی دانه زیره در بارگذاری شبه استاتیکی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1387؛9(3):23-34. Available from: https://sid.ir/paper/28085/fa

    IEEE: کپی

    محمدحسین سعیدی راد، سیداحمد طباطبایی فر، و فوژان بدیعی، “بررسی عوامل موثر بر مقاومت مکانیکی دانه زیره در بارگذاری شبه استاتیکی،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 9، no. 3، pp. 23–34، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28085/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button