مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,674
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر میزان مواد جامد محلول انگور بر خواص و بازده تولید کشمش

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 50

چکیده

 عوامل بسیاری در تعیین خواص کمی و کیفی کشمش دخالت دارند. مقدار مواد جامد آب میوه که خود تابعی از شرایط رشد و نمو میوه و به ویژه درجه رسیدن و بلوغ میوه (زمان برداشت خوشه ها) است, نقش بسزایی در تعیین کیفیت, عملکرد و بازده تولید کشمش ایفا می کند .پژوهش حاضر با هدف بررسی اثرات میزان مواد جامد محلول آب میوه انگور بر روند تغییرات خواص و بازده تولید کشمش و تعیین حداقل درصد مواد جامد محلول قابل قبول برای تولید کشمش مرغوب و با بازده بالا در یکی از موستانهای شهر تاکستان روی رقم بیدانه سفید طی دو سال زراعی 77 تا 79 انجام گرفت.به منظور به دست آوردن میوه های حتی المقدور یکسان ولی متفاوت از نظر مقدار مواد جامد محلول در قالب یک طرح بلوک کامل تصادفی با چهار تکرار, از اول شهریور ماه با فواصل ده روز میوه برداشت شد. هر واحد آزمایشی شامل چهار بوته بود که در هر برداشت, نمونه ها به وزن 12-10 کیلوگرم از دو بوته وسطی چیده شد. پس از اندازه گیری درصد مواد جامد محلول آب میوه و متوسط وزن و حجم حبه, نسبت به تهیه کشمش و اندازه گیری رنگ, بازار پسندی, وزن 50 دانه و میزان کشمش استحصالی اقدام شد. نمونه ها بر اساس میزان مواد جامد محلول به ده گروه یا تیمار طوری تقسیم بندی شد که هر تیمار شامل چهار نمونه یا تکرار با درصد مواد جامد محلول تقریبا یکسان باشد. از داده ها تجزیه واریانس و مقایسه میانگین انجام گرفت.نتایج نشان داد که افزایش درصد مواد جامد محلول با افزایش کاملا معنی دار کیفیت, رنگ, وزن 50 دانه و بازده تولید کشمش از انگور همراه است و برای تهیه کشمش مرغوب با بازده بالا, حداقل میزان مواد جامد محلول آب میوه قابل توصیه 21% می باشد .

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نجاتیان، محمدعلی. (1380). تاثیر میزان مواد جامد محلول انگور بر خواص و بازده تولید کشمش . مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 2(8)، 41-50. SID. https://sid.ir/paper/28103/fa

    Vancouver: کپی

    نجاتیان محمدعلی. تاثیر میزان مواد جامد محلول انگور بر خواص و بازده تولید کشمش . مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1380؛2(8):41-50. Available from: https://sid.ir/paper/28103/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی نجاتیان، “تاثیر میزان مواد جامد محلول انگور بر خواص و بازده تولید کشمش ،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 2، no. 8، pp. 41–50، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28103/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button