APA:
کپییقبانی، مسعود. (1390). مقایسه تاثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی های کیفی نان بربری. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 12(2)، 41-50. SID. https://sid.ir/paper/28125/fa
Vancouver:
کپییقبانی مسعود. مقایسه تاثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی های کیفی نان بربری. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1390؛12(2):41-50. Available from: https://sid.ir/paper/28125/fa
IEEE:
کپیمسعود یقبانی، “مقایسه تاثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی های کیفی نان بربری،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 12، no. 2، pp. 41–50، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28125/fa