مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,179
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تاثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی های کیفی نان بربری

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 50

چکیده

 این تحقیق با هدف بررسی تاثیر تیمار افزودن آرد مالت جو بدون پوشینه و گندم بر خصوصیات کیفی نان نیمه حجیم شامل فرم و شکل ظاهری, نرمی بافت, تخلخل, خصوصیات سطح بالایی و پایانی, قابلیت جویدن, بو, عطر و طعم و سفتی بافت, با استفاده از طرح کاملا تصادفی با 3 تیمار نان شاهد, نان حاوی آرد مالت گندم و نان حاوی آرد مالت جو بدون پوشینه و در 4 تکرار شد. میانگین نتایج آزمون حسی اختلاف معنی داری (P<0.05) را بین تیمارها نشان داد به طوری که نان حاوی آرد مالت جو بدون پوشینه در اکثر صفات مورد ارزیابی, بالاترین امتیاز را گرفت. همچنین نتایج آزمون میزان بیات شدن نان در زمان های صفر, 24, 48 و 72 ساعت پس از نگهداری تفاوت معنی داری (P<0.05) را در میزان سفتی نان ها نشان داد و میزان بیات شدن نان در نمونه های حاوی هر دو نوع آرد مالت به تاخیر افتاد. افزودن آرد مالت جو بدون پوشینه تاثیر بیشتری در به تاخیر انداختن بیات شدن نان پس از سه روز داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یقبانی، مسعود. (1390). مقایسه تاثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی های کیفی نان بربری. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 12(2)، 41-50. SID. https://sid.ir/paper/28125/fa

    Vancouver: کپی

    یقبانی مسعود. مقایسه تاثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی های کیفی نان بربری. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1390؛12(2):41-50. Available from: https://sid.ir/paper/28125/fa

    IEEE: کپی

    مسعود یقبانی، “مقایسه تاثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی های کیفی نان بربری،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 12، no. 2، pp. 41–50، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28125/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button