مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,264
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم هندوانه چارلستون گری و کریمسون سوئیت

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 165

چکیده

 هندوانه از نظر وزن و حجم بزرگترین میوه است و همین امر موجب بروز معضلاتی در حمل و نقل این محصول می شود. تحقیق حاضر به منظور تعیین و مقایسه خواص فیزیکی و مکانیکی ارقام و اندازه های مختلف این محصول جهت دسترسی به پارامترهای مورد استفاده در حمل و نقل, انبارداری, برداشت و جابه جایی صورت گرفته است. آزمایش ها در قالب دو طرح آزمایشی جداگانه برای تعیین خواص فیزیکی و مکانیکی هندوانه انجام شد. برای تعیین خواص فیزیکی هندوانه از آزمایش فاکتوریل 3 ×2 (3 اندازه × 2 رقم) در قالب طرح کاملا تصادفی با 20 تکرار استفاده گردید. همچنین برای تعیین خواص مکانیکی این محصول از آزمایش فاکتوریل 4×3×2 کرویت, و میانگین هندسی قطرها برای تعیین خواص فیزیکی و متغیرهای تنش و کرنش گسیختگی, مدول الاستیسیته, و چقرمگی نیز برای تعیین خواص مکانیکی هندوانه اندازه گیری شد. نتایج آزمایش ها با استفاده از نرم افزار SPSS V.9 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج نشان می دهد که با افزایش اندازه هندوانه, ضریب کرویت و چگالی در هر دو رقم کاهش می یابد. بیشترین مقدار چگالی 0.96 گرم بر سانتی متر مکعب مربوط  به رقم چارلستون گری در اندازه کوچک و کمترین خواص مکانیکی دو رقم هندوانه چارلستون گری و کریمسون سوییت نسان می دهد که خواص مکانیکی هندوانه تحت تاثیر اندازه و رقم به طور معنی داری تغییر می کند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صدرنیا، حسن، رجبی پور، علی، جوادی، ارژنگ، جعفری، علی، و مستوفی، یونس. (1385). مقایسه خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم هندوانه چارلستون گری و کریمسون سوئیت. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 7(28)، 151-165. SID. https://sid.ir/paper/28189/fa

    Vancouver: کپی

    صدرنیا حسن، رجبی پور علی، جوادی ارژنگ، جعفری علی، مستوفی یونس. مقایسه خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم هندوانه چارلستون گری و کریمسون سوئیت. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1385؛7(28):151-165. Available from: https://sid.ir/paper/28189/fa

    IEEE: کپی

    حسن صدرنیا، علی رجبی پور، ارژنگ جوادی، علی جعفری، و یونس مستوفی، “مقایسه خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم هندوانه چارلستون گری و کریمسون سوئیت،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 7، no. 28، pp. 151–165، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28189/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button