Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,201
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

628
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی شرایط بهینه بسته بندی کاهو (.Lactuca sativa L) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 44

چکیده

 نگهداری مواد غذایی همواره ذهن بشر را به خود مشغول کرده است به طوری که طی سالیان دراز روش های متعدد را به منظور حفظ نیازمندی های خود به کار گرفته یا ابداع کرده است که می توان به استفاده از انبار سرد, پوشش های پلاستیکی و اتمسفر اصلاح شده اشاره کرد. در این پژوهش, اثر بسته بندی کاهوی پیچ معمول (رقم Romain), در اتمسفر اصلاح شده با میزان اکسیژن بالا:G1 (40 درصد اکسیژن + 15درصد دی اکسید کربن +45 درصد نیتروژن), G2 (70 درصد اکسیژن + 15 درصد دی اکسید کربن+ 15 درصد نیتروژن), وG3 (100 درصد اکسیژن) در پوشش پلی اتیلنی با دو ضخامت 50 و 40 میکرومتر (به ترتیب P1 و P2) در دمای 4 درجه سلسیوس و به مدت 16 روز آزمایش, و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بیولوژی آن بررسی شد. کمترین میزان آلودگی از نظر بار میکروبی کل و نیز از نظر کپک و مخمر در نمونه با ترکیب گازی G3 و پوشش پلی اتیلنی با ضخامت 50 میکرومتر دیده شد. همین نمونه از نظر pH و رنگ نیز در بهترین وضعیت قرار داشت. بیشترین درصد کاهش وزن مربوط به ترکیب گازی G3 و پوشش پلی اتیلنی با ضخامت 40 میکرومتر به دست آمد. در همین ترکیب گازی و ضخامت پوشش, درصد ماده جامد انحلال پذیر بیشترین کاهش را نشان داد. در نتیجه گیری کلی می توان گفت ترکیب گازی G3 و پوشش P1 موثر ترین تیمارها در نگهداری کاهو بودند و در این شرایط می توان کاهو را تا دو هفته به خوبی نگهداری کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گنابادی، ابراهیم، حمیدی اصفهانی، زهره، و عزیزی، محمدحسین. (1392). بررسی شرایط بهینه بسته بندی کاهو (.Lactuca sativa L) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 14(1)، 33-44. SID. https://sid.ir/paper/28219/fa

    Vancouver: کپی

    گنابادی ابراهیم، حمیدی اصفهانی زهره، عزیزی محمدحسین. بررسی شرایط بهینه بسته بندی کاهو (.Lactuca sativa L) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1392؛14(1):33-44. Available from: https://sid.ir/paper/28219/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم گنابادی، زهره حمیدی اصفهانی، و محمدحسین عزیزی، “بررسی شرایط بهینه بسته بندی کاهو (.Lactuca sativa L) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 14، no. 1، pp. 33–44، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28219/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا