مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,334
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده و ارزش غذایی آن در گوسفند

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 در این آزمایش برگ و طوقه چغندرقند بر اساس 11 ترکیب مختلف بشرح: 1- برگ و طوقه چغندرقند خرد نشده, 2- برگ و طوقه چغندرقند خردشده, 3- تیمار شماره2+ 5% ملاس, 4- تیمار شماره3+ 2% اوره, 5- تیمار شماره 2+ 10% ملاس, 6- تیمار شماره 5+ 2% اوره, 7- تیمار شماره 2+ کاه گندم تا رسیدن به ماده خشک 35%, 8- تیمار شماره 7+ ملاس, 9- تیمار شماره 8+ 2% اوره, 10- تیمار شماره 2+ کاه گندم تا رسیدن به ماده خشک%10+%40  ملاس, 11- تیمار شماره 10+ 2% اوره, 12- برگ و طوقه چغندرقند خشک شده سیلو گردید. در مرحله اول آزمایش, خصوصیات ظاهری وشیمیایی(PH, ماده خشک, ماده آلی, نیتروژن آمونیاکی, نیتروژن کل, نیتروژن غیر پروتئینی, نیتروژن پروتئین حقیقی, الیاف غیر محلول در پاک کننده خنثی, الیاف غیرمحلول در پاک کننده اسیدی), درتیمار های شماره1تا12برسی ومقایسه شد. این آزمایش درقالب طرح کاملا تصادفی انجام شده ومقایسه میانگین ها به روش دانکن انجام گردید. نتایج نشان داد که افزودن ملاس به مواد سیلوئی باعث کاهش معنی دار PH شده و ازت غیرپروتئینی را افزایش می دهد. افزودن اوره به مواد سیلوئی باعث افزایش معنی دار در PHو ازت آمونیاکی گردید. افزایش کاه گندم سیلویی منجر به افزایش معنی داری در ماده خشک و PH شد. در مرحله دوم آزمایش, تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام تیمارهای شماره1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 12 به روش کیسه های نایلونی, با استفاده از دو راس گوسفند نر فیستوله شده, تعیین گردید. در این مرحله آزمایش, اطلاعات حاصله با استفاده از نرم افزار Fig. P مورد تجزیه و تحلیل قرار و گرفته و نمودارها و ضرایب a, b وc  تعیین گردید. افزودن ملاس و اوره باعث افزایش ضرایب تجزیه پذیری سریع (a) ماده خشک و پروتئین خام وکاهش بخش کند تجزیه(b)  و افزایش ضریب ثابت سرعت تجزیه (c) در مورد ماده خشک گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رییسیان زاده، محمد، مقدم، غلامعلی، دانش مسگران، محسن، و فضایلی، حسن. (1381). بررسی خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده و ارزش غذایی آن در گوسفند. دانش کشاورزی، 12(4)، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/28706/fa

    Vancouver: کپی

    رییسیان زاده محمد، مقدم غلامعلی، دانش مسگران محسن، فضایلی حسن. بررسی خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده و ارزش غذایی آن در گوسفند. دانش کشاورزی[Internet]. 1381؛12(4):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/28706/fa

    IEEE: کپی

    محمد رییسیان زاده، غلامعلی مقدم، محسن دانش مسگران، و حسن فضایلی، “بررسی خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده و ارزش غذایی آن در گوسفند،” دانش کشاورزی، vol. 12، no. 4، pp. 1–11، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28706/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button