مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,359
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف کاه گندم عمل آوری شده با آهک بر عملکرد پرواری بره های نر قزل

صفحات

 صفحه شروع 127 | صفحه پایان 134

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف کاه عمل آوری شده با آهک بر عملکرد و ترکیبات لاشه های بره های نر قزل, از 16 راس بره با وزن اولیه 33.36±2.45 کیلوگرم در قالب طرح کاملا تصادفی برای چهار جیره غذایی آزمایشی (حاوی سطوح مختلف کاه عمل آوری شده: صفر, 7, 14 و 21 درصد برحسب ماده خشک) با چهار تکرار و در مدت 12 هفته استفاده شد. برای عمل آوری کاه گندم, به ازای هر کیلوگرم ماده خشک از 1.3 لیتر محلول حاوی 100 گرم آهک در مدت زمان سه هفته و در دمای اتاق استفاده گردید. نتایج حاصله نشان داد که مصرف روزانه غذا تحت تاثیر جیره های حاوی سطوح مختلف کاه عمل آوری شده قرار نگرفت ولی مصرف روزانه غذا بر حسب وزن متابولیکی در جیره غذایی حاوی 21 درصد کاه عمل آوری بطور معنی داری کاهش یافت (P<0.05). ضریب تبدیل غذایی در جیره غذایی حاوی 14 درصد کاه گندم عمل آوری شده با آهک (7.51) کمتر بود, ولی تفاوت معنی داری در مقایسه با سایر جیره های غذایی نداشت. وزن زنده نهایی (52.35 کیلوگرم) و میانگین اضافه وزن روزانه (218.45 گرم) بره هایی که با 14 درصد کاه عمل آوری شده تغذیه شده بودند, به طور معنی داری (P<0.05) بیشتر از گروه شاهد (به ترتیب 48.5 کیلوگرم و 171.13 گرم) و سطوح 7 درصد (به ترتیب 48.5 کیلوگرم و 172.61 گرم) و 21 درصد (به ترتیب 48 و 148.01) کاه گندم عمل آوری شده با آهک بود. درصد بازده لاشه در متوسط جیره های غذایی مورد استفاده برابر 50.60 درصد بود. درصد کل گوشت لخم, راسته و ران برحسب درصد وزن قبل از کشتار در بره های تغذیه شده در متوسط جیره های غذائی به ترتیب برابر 26.7, 13.4 و 7.4 بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بصیری، شهروز، شجاع غیاث، جلیل، مقدم، غلامعلی، و جان محمدی، حسین. (1386). تاثیر سطوح مختلف کاه گندم عمل آوری شده با آهک بر عملکرد پرواری بره های نر قزل. دانش کشاورزی، 17(2)، 127-134. SID. https://sid.ir/paper/28862/fa

    Vancouver: کپی

    بصیری شهروز، شجاع غیاث جلیل، مقدم غلامعلی، جان محمدی حسین. تاثیر سطوح مختلف کاه گندم عمل آوری شده با آهک بر عملکرد پرواری بره های نر قزل. دانش کشاورزی[Internet]. 1386؛17(2):127-134. Available from: https://sid.ir/paper/28862/fa

    IEEE: کپی

    شهروز بصیری، جلیل شجاع غیاث، غلامعلی مقدم، و حسین جان محمدی، “تاثیر سطوح مختلف کاه گندم عمل آوری شده با آهک بر عملکرد پرواری بره های نر قزل،” دانش کشاورزی، vol. 17، no. 2، pp. 127–134، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28862/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button