APA:
کپیپیغمبردوست، سیدهادی، اولادغفاری، عارف، و سیدین اردبیلی، سیدمهدی. (1386). بررسی تاثیر دماهای بالا در مرحله خشک کردن روی کیفیت پخت اسپاگتی. دانش کشاورزی، 17(2)، 157-170. SID. https://sid.ir/paper/28864/fa
Vancouver:
کپیپیغمبردوست سیدهادی، اولادغفاری عارف، سیدین اردبیلی سیدمهدی. بررسی تاثیر دماهای بالا در مرحله خشک کردن روی کیفیت پخت اسپاگتی. دانش کشاورزی[Internet]. 1386؛17(2):157-170. Available from: https://sid.ir/paper/28864/fa
IEEE:
کپیسیدهادی پیغمبردوست، عارف اولادغفاری، و سیدمهدی سیدین اردبیلی، “بررسی تاثیر دماهای بالا در مرحله خشک کردن روی کیفیت پخت اسپاگتی،” دانش کشاورزی، vol. 17، no. 2، pp. 157–170، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28864/fa