مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

873
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر دور توپی و دبی خروجی سفیدکن تیغه ای بهینه شده بر درصد شکستگی و سفید شدگی برنج و رقم سازندگی

صفحات

 صفحه شروع 189 | صفحه پایان 198

چکیده

 یکی از راه های کاهش ضایعات برنج, اصلاح و بهینه سازی دستگاه های موجود در خط تبدیل برنج از جمله سفیدکن تیغه ای است. در این راستا, توپی سفیدکن متداول, به مارپیچ انتقال مجهز شد. در آزمون و ارزیابی دستگاه, اثر دور توپی در چهار سطح (600, 700, 800 و 900 دور در دقیقه( و دبی خروجی در سه سطح (400, 500 و 600 کیلوگرم در ساعت( بر کیفیت برنج رقم سازندگی تعیین گردید. به این منظور از آزمایش فاکتوریل بر مبنای طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار استفاده شد. در هر آزمایش, درصد شکستگی و درجه سفید شدگی برنج اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد اثرات ساده و متقابل دور توپی و دبی خروجی برنج بر درصد شکستگی در سطح احتمال یک درصد معنی داری شد. همچنین اثر ساده دبی خروجی و اثر متقابل دور توپی و دبی خروجی بر درجه سفید شدگی برنج در سطح احتمال یک درصد معنی دار شد. بر اساس نتایج مقایسه میانگین ها, بیشترین درصد شکستگی برنج (38.25 درصد( در سفیدکن تیغه ای بهنیه شده در دور 800 دور در دقیقه با دبی خروجی 600 کیلوگرم در ساعت و کمترین آن (20.97 درصد( در دور 700 در دقیقه با دبی خروجی 400 کیروگم در ساعت ایجاد شد. همچنین بیشترین درجه سفید شدگی برنج (6.45 درصد( در دور 900 دور در دقیقه با دبی خروجی 400 کیلوگرم در ساعت و کمترین آن (2.15 درصد( در دور 600 دور در دقیقه با دبی خروجی 600 کیلوگرم در ساعت به دست آمد. از نظر کاربردی, مناسب ترین تنظیم دستگاه, دور 700 دور در دقیقه و خروجی 400 کیلوگرم در ساعت است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    قاسمی، مهدی، مبلی، حسین، جعفری، علی، حیدری سلطان آبادی، محسن، و رفیعی، شاهین. (1386). اثر دور توپی و دبی خروجی سفیدکن تیغه ای بهینه شده بر درصد شکستگی و سفید شدگی برنج و رقم سازندگی. دانش کشاورزی، 17(4)، 189-198. SID. https://sid.ir/paper/28993/fa

    Vancouver: کپی

    قاسمی مهدی، مبلی حسین، جعفری علی، حیدری سلطان آبادی محسن، رفیعی شاهین. اثر دور توپی و دبی خروجی سفیدکن تیغه ای بهینه شده بر درصد شکستگی و سفید شدگی برنج و رقم سازندگی. دانش کشاورزی[Internet]. 1386؛17(4):189-198. Available from: https://sid.ir/paper/28993/fa

    IEEE: کپی

    مهدی قاسمی، حسین مبلی، علی جعفری، محسن حیدری سلطان آبادی، و شاهین رفیعی، “اثر دور توپی و دبی خروجی سفیدکن تیغه ای بهینه شده بر درصد شکستگی و سفید شدگی برنج و رقم سازندگی،” دانش کشاورزی، vol. 17، no. 4، pp. 189–198، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28993/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button