مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

896
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی منابع ایجاد مخاطره در تولید محصولات کشاورزی: مطالعه موردی تولید مرکبات در استان فارس

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 41

چکیده

 ریسک بر فرایند تصمیم گیری بهره برداران کشاورزی تاثیر دارد و از عمده ترین عوامل تعیین کننده سرعت انتشار فن آوریهای نوین در بین آنها است. لذا, شناخت منابع ایجاد ریسک و عوامل موثر بر آن می تواند راهنمای مناسبی برای استفاده از فن آوری های مناسب در کشاورزی باشد. در این مطالعه منابع مختلف ایجاد مخاطره از نظر مرکبات کاران شهرستان جهرم در استان فارس مورد بررسی قرار گرفت. به منظور شناسایی عوامل موثر بر تلقی از ریسک بهره برداران از مدل پروبیت طبقه بندی شده استفاده شد. این مدل با روش حداکثر درستنمایی برآورد گردید. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که دسترسی به آب و سرمازدگی محصول مهم ترین منابع ایجاد ریسک در بین بهره برداران مرکبات کار است. همچنین, نتایج حاکی از آن بود که سطح زیرکشت باغات, دریافت وام سرمایه ای و شرکت در کلاس های ترویجی دارای رابطه ای منفی و معنی دار با منبع ریسکی دسترسی به آب است. در حالی که, سطح زیرکشت, پذیرش بیمه محصول در مقابل سرمازدگی, دریافت وام سرمایه ای و شرکت در کلاسهای ترویجی دارای رابطه منفی و معنی داری با منبع ریسکی سرمازدگی محصول بود. با توجه به نتایج این تحقیق, نقش دولت در زمینه بهبود و توسعه آموزش های ترویجی و فراهم نمودن تسهیلات لازم برای دریافت وام که می تواند منجر به بهبود تکنولوژی در تولید و کاهش ریسک گردد آشکار است. لذا در این خصوص پیشنهاد می شود که دولت سرمایه گذاری لازم را انجام دهد. از طرف دیگر افزایش سطح زیر کشت منجر به کاهش ریسک می گردد, لذا یکپارچه سازی اراضی باعث سرمایه گذاری بیشتر درتکنولوژی های کم آبیاری و سایر تکنولوژی ها خواهد شد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

ترکمانی، جواد، و کرمی، آیت اله. (1386). بررسی منابع ایجاد مخاطره در تولید محصولات کشاورزی: مطالعه موردی تولید مرکبات در استان فارس. دانش کشاورزی، 17(4)، 31-41. SID. https://sid.ir/paper/28997/fa

Vancouver: کپی

ترکمانی جواد، کرمی آیت اله. بررسی منابع ایجاد مخاطره در تولید محصولات کشاورزی: مطالعه موردی تولید مرکبات در استان فارس. دانش کشاورزی[Internet]. 1386؛17(4):31-41. Available from: https://sid.ir/paper/28997/fa

IEEE: کپی

جواد ترکمانی، و آیت اله کرمی، “بررسی منابع ایجاد مخاطره در تولید محصولات کشاورزی: مطالعه موردی تولید مرکبات در استان فارس،” دانش کشاورزی، vol. 17، no. 4، pp. 31–41، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28997/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button