مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,126
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات کم آبی بر روغن و پروتئین دانه سویا

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 73

چکیده

 برای بررسی اثرات محدودیت آب روی ذخیره سازی, درصد روغن و پروتئین در بذرهای سویا, آزمایشی به صورت کرت های دوبار خرد شده بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال 1383 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز انجام شد. کرت های اصلی به تیمارهای آبیاری I1), I2, I3 و I4, به ترتیب آبیاری پس از 60±3, 80±3, 100±3 و 120±3 میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر کلاس (A و کرت های فرعی به دو رقم سویا )زان و هاک( و کرت های فرعی فرعی برای مراحل برداشت با فواصل شش روز از یکدیگر اختصاص داده شد. نتایج نشان داد که درصد روغن و پروتئین دانه های سویا در برداشت های مختلف به طور معنی دار تحت تاثیر کمبود آب قرار نگرفت. ولی با افزایش شدت کم آبی تولید روغن و پروتئین در واحد سطح کاهش پیدا کرد. با افزایش میانگین وزن دانه, درصد روغن کاهش و درصد پروتئین افزایش یافت. در کل نتیجه گیری شد که تولید روغن و پروتئین سویا در واحد سطح تحت شرایط آبیاری کامل و محدود را می توان با افزایش عملکرد دانه از طریق انتخاب واریته های پرمحصول بهبود بخشید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهتری، بهنام، قاسمی گلعذانی، کاظم، دباغ محمدی نسب، عادل، زهتاب سلماسی، سعید، و تورچی، محمود. (1386). اثرات کم آبی بر روغن و پروتئین دانه سویا. دانش کشاورزی، 17(4)، 65-73. SID. https://sid.ir/paper/29001/fa

    Vancouver: کپی

    بهتری بهنام، قاسمی گلعذانی کاظم، دباغ محمدی نسب عادل، زهتاب سلماسی سعید، تورچی محمود. اثرات کم آبی بر روغن و پروتئین دانه سویا. دانش کشاورزی[Internet]. 1386؛17(4):65-73. Available from: https://sid.ir/paper/29001/fa

    IEEE: کپی

    بهنام بهتری، کاظم قاسمی گلعذانی، عادل دباغ محمدی نسب، سعید زهتاب سلماسی، و محمود تورچی، “اثرات کم آبی بر روغن و پروتئین دانه سویا،” دانش کشاورزی، vol. 17، no. 4، pp. 65–73، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/29001/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button