مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,294
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر زمان برداشت و زمان تخمیر برگ سبز چای بر روی خصوصیات کیفی چای سیاه

صفحات

 صفحه شروع 143 | صفحه پایان 153

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی اثر زمان برداشت و زمان تخمیر برگ سبز چای بر روی خصوصیات کیفی چای سیاه به روش CTC در دو رقم مختلف در دشت در سال زراعی 1383 در مرکز تحقیقات چای لاهیجان انجام گردید. درصد تئافلاوین, تئاروبیژن, رنگ کل, شفافیت, تانن و کافئین در دو رقم امیدبخش 100 و هیبرید طبیعی چینی, در زمان های برداشت خرداد, مرداد و مهر در زمان های تخمیر 30, 60, 90, 120 و 150 دقیقه اندازه گیری شد. بر اساس نتایج حاصل از این آزمایش, علاوه بر تفاوت ژنتیکی معنی دار ارقام مورد آزمایش در تولید ترکیبات شیمیایی ایجاد کننده کیفیت, تغییرات شرایط آب و هوایی در زمان های مختلف برداشت و همچنین زمان های متفاوت تخمیر نیز به صورت معنی دار بر روی میزان تئافلاوین, تئاروبیژن, رنگ کل, شفافیت, تانن و کافئین موثر بود. این نتایج بیانگر اثر متقابل معنی دار رقم × زمان برداشت × زمان تخمیر بر روی صفات تعیین کننده کیفیت چای سیاه بود. بر این اساس, هر رقم در زمان های متفاوت برداشت دارای زمان تخمیر بهینه خاص خود بود و می توان با کنترل زمان تخمیر تا حد زیادی کیفیت چای حاصل را افزایش داد. برآورد ضرایب همبستگی بین صفات مورد مطالعه نشان داد که به استثنای همبستگی بین تئاروبیژن و شفافیت, کافئین و شفافیت و نیز رنگ کل و و نسبت تئافلاوین به تئاروبیژن (TF/TR), همبستگی سایر صفات در سطح احتمال 1 درصد معنی دار می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حجت انصاری، رضا، حسن پوراصیل، معظم، حاتم زاده، عبداله، ربیعی، بابک، و روفی گری حقیقت، شیوا. (1386). تاثیر زمان برداشت و زمان تخمیر برگ سبز چای بر روی خصوصیات کیفی چای سیاه. دانش کشاورزی، 17(4)، 143-153. SID. https://sid.ir/paper/29003/fa

    Vancouver: کپی

    حجت انصاری رضا، حسن پوراصیل معظم، حاتم زاده عبداله، ربیعی بابک، روفی گری حقیقت شیوا. تاثیر زمان برداشت و زمان تخمیر برگ سبز چای بر روی خصوصیات کیفی چای سیاه. دانش کشاورزی[Internet]. 1386؛17(4):143-153. Available from: https://sid.ir/paper/29003/fa

    IEEE: کپی

    رضا حجت انصاری، معظم حسن پوراصیل، عبداله حاتم زاده، بابک ربیعی، و شیوا روفی گری حقیقت، “تاثیر زمان برداشت و زمان تخمیر برگ سبز چای بر روی خصوصیات کیفی چای سیاه،” دانش کشاورزی، vol. 17، no. 4، pp. 143–153، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/29003/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button