APA:
کپیفضلعلی پور، مریم، ربیعی، بابک، سمیع زاده لاهیجی، حبیب اله، و رحیم سروش، حسین. (1386). استفاده از ضرایب علیت ژنتیکی برای تهیه شاخص های گزینشی بهینه و پایه در برنج. دانش کشاورزی، 17(4)، 97-112. SID. https://sid.ir/paper/29005/fa
Vancouver:
کپیفضلعلی پور مریم، ربیعی بابک، سمیع زاده لاهیجی حبیب اله، رحیم سروش حسین. استفاده از ضرایب علیت ژنتیکی برای تهیه شاخص های گزینشی بهینه و پایه در برنج. دانش کشاورزی[Internet]. 1386؛17(4):97-112. Available from: https://sid.ir/paper/29005/fa
IEEE:
کپیمریم فضلعلی پور، بابک ربیعی، حبیب اله سمیع زاده لاهیجی، و حسین رحیم سروش، “استفاده از ضرایب علیت ژنتیکی برای تهیه شاخص های گزینشی بهینه و پایه در برنج،” دانش کشاورزی، vol. 17، no. 4، pp. 97–112، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/29005/fa