مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,888
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مکمل ال- کارنیتین بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 219 | صفحه پایان 228

چکیده

 اثر چهار سطح ال- کارنیتین بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی طی آزمایشی بررسی شد به این منظور تعداد 112 قطعه جوجه بکروزه گوشتی هیبرید راس 308 به صورت مخلوط نر و ماده به طور تصادفی به 4 گروه تقسیم شدند به طوری که هر گروه شامل 4 تکرار 7 قطعه ای بود. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی انجام شد. جوچه ها از 10 روزگی به بعد تا سن 45 روزگی در قفس های 4 طبقه پرورش یافتند. سطوح ال- کارنیتین مورد استفاده در این آزمایش شامل صفر, 25, 75 و 100 میلی گرم در کیلوگرم خوراک بود. صفاتی مثل افزایش وزن بدن, خوراک مصرفی, ضریب تبدیل غذایی, آنتی بادی ضد گلبول قرمز گوسفند و آنتی بادی ضد ویروس نیوکاسل اندازه گیری شدند و وزن طحال, تیموس و بورس فابریسیوس نسبت به وزن بدن تعیین گردید. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که ال- کارنیتین اثر معنی داری بر افزایش وزن بدن, خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی نداشت. از نظر تاثیر ال- کارنیتین بر سیستم ایمنی, گروهی که 100 میلی گرم در کیلوگرم ال- کارنیتین مصرف کرده بودند از نظر آنتی بادی ضد گلبول قرمز گوسفند (P<0.05) و نیز آنتی بادی ضد ویروس نیوکاسل تفاوت معنی دار با گروه شاهد داشتند (P<0.01). همچنین وزن گروهی که 100 میلی گرم ال- کارنیتین در کیلوگرم جیره مصرف کرده بودند, از نظر بورس فابریسیوس, طحال (P<0.05) و تیموس (P<0.01) با گروه شاهد تفاوت معنی داری نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گلزارادبی، شهرام، رحیمی، شعبان، و مقدم، غلامعلی. (1385). اثر مکمل ال- کارنیتین بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. دانش کشاورزی، 16(2)، 219-228. SID. https://sid.ir/paper/29021/fa

    Vancouver: کپی

    گلزارادبی شهرام، رحیمی شعبان، مقدم غلامعلی. اثر مکمل ال- کارنیتین بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. دانش کشاورزی[Internet]. 1385؛16(2):219-228. Available from: https://sid.ir/paper/29021/fa

    IEEE: کپی

    شهرام گلزارادبی، شعبان رحیمی، و غلامعلی مقدم، “اثر مکمل ال- کارنیتین بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،” دانش کشاورزی، vol. 16، no. 2، pp. 219–228، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/29021/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button