مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

7,266
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

2,073
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه چهار روش مختلف استخراج تانن از میوه گونه های مختلف بلوط ایران

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 89

چکیده

 معرفی مناسب ترین شیوه برای دستیابی به مواد موثره و کاربری مجدد و مضاعف برای مواد و منابع طبیعی, یکی از کارآمد ترین روشهای حفاظت محیط زیست تلقی می شود. تانن در صنایعی نظیر داروسازی, جوهرسازی, چرم سازی, حفاری چاههای نفت, روکش چوب, ساخت چسب چوب و غیره کاربرد فراوان دارد. این مطالعه به منظور دستیابی به مناسبترین شیوه استخراج تانن از میوه درختان بلوط به انجام رسیده است.در سال 1379 از 36 گونه و زیر گونه شناسایی شده 10 گونه و زیر گونه که از نظر پراکنش, سطح وسیعتری از جنگلهای ایران را در نواحی شمالی البرز, ناحیه ارسباران و نواحی غربی رشته کوههای زاگرس در بر می گیرد, انتخاب و از هر گونه 5 نمونه جمع آوری و روی میوه نیم کوب شده از هر سری نمونه برداری, 5 بار با روشهای چهارگانه مشتمل بر خیساندن, جوشاندن, پرکولاسیون و سوکسله عصاره گیری و از طریق آزمون صحت و دقت تجزیه و تحلیل گردید.نتایج بدست آمده نشان می دهد که حداکثر غلظت تانن معـادل 9.7 درصد, مربوط به گونهQuercus belangri brantii  می باشد, و بقیه 9 گونه مهم دیگر اندازه گیری شده, بین حداقل 3.2 تا حداکثر 7.5 درصد تانن داشته اند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مسعودی نژاد، محمدرضا، و رضازاده آذری، منصور. (1382). مقایسه چهار روش مختلف استخراج تانن از میوه گونه های مختلف بلوط ایران. تحقیقات نظام سلامت حکیم (حکیم)، 6(1)، 81-89. SID. https://sid.ir/paper/29354/fa

    Vancouver: کپی

    مسعودی نژاد محمدرضا، رضازاده آذری منصور. مقایسه چهار روش مختلف استخراج تانن از میوه گونه های مختلف بلوط ایران. تحقیقات نظام سلامت حکیم (حکیم)[Internet]. 1382؛6(1):81-89. Available from: https://sid.ir/paper/29354/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا مسعودی نژاد، و منصور رضازاده آذری، “مقایسه چهار روش مختلف استخراج تانن از میوه گونه های مختلف بلوط ایران،” تحقیقات نظام سلامت حکیم (حکیم)، vol. 6، no. 1، pp. 81–89، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/29354/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button