مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

967
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

608
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر بازدارندگی نانوذرات نقره کلوییدی بر سه سویه باکتریایی و سلول های ماکروفاژ در کشت 24 ساعته

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 16

چکیده

 مقدمه و هدف: نانوذرات نقره, به عنوان نسل جدید مواد ضدمیکروبی, کاربردهای فراوانی دارند. سه باکتریEscherichia coli , Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa از مهم ترین باکتری هایی هستند که می توان آن ها را با مواد ضدعفونی کننده ساخته شده از نانوذرات نقره از بین برد. از طرف دیگر, مهم ترین عامل به دام اندازی نانوذرات در مبادی ورودی بدن انسان, ماکروفاژها هستند که سرنوشت نانوذرات در بدن, به فعالیت آن ها بستگی دارد. هدف از این مطالعه, بررسی اثر ضد باکتریایی نانوذرات نقره کلوییدی بر سه باکتری مختلف و همزمان بررسی اثر آن بر سلول های ماکروفاژ در کشت 24 ساعته است.مواد و روش ها: برای تعیین غلظت موثر ضدباکتریایی نانوذرات نقره, این ماده برای سه باکتری مذکور از روش سنجش MIC و برای تعیین غلظت ایمن نانوذرات برای ماکروفاژها, از سنجش فعالیت حیاتی ماکروفاژها به روش MTT استفاده شد.نتایج: MIC محلول نانونقره برای Escherichia coli ATCC/25922, برابر با1.56ppm , Staphylococcus aureus ATTC/25923, برابر با 1.56ppm و Pseudomonas aeruginosa PAO1 برابر با 3.125ppm تعیین شد که این MIC برابر با MBC محلول نانونقره است. حداکثر غلظتی از نانوذرات نقره کلویید که باعث مرگ کامل ماکروفاژ ها پس از 24 ساعت نشده است, برابر با 2ppm و حداکثر غلظت غیرسمی نانوذرات در مقایسه با گروه کنترل برابر با 0.5ppm اندازه گیری شد.نتیجه گیری: استفاده از غلظت بیش از2ppm , برای ماکروفاژها کاملا سمی است و باعث مرگ آن ها می شود و به کارگیری غلظت کمتر از 0.5 که برای ماکروفاژهای دارای سمیت نیست, اثر ضدباکتریایی موثری ندارد, بنابراین به نظرمی رسد, باید در استفاده از این مواد ضدعفونی کننده احتیاط لازم صورت پذیرد. انجام مطالعات بیشتر in vivo در این زمینه ضروری به نظر می رسد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شوندی، زینب، غضنفری، طوبی، نظری مقدم، کیومرث، و عبدی عالی، احیا. (1389). بررسی اثر بازدارندگی نانوذرات نقره کلوییدی بر سه سویه باکتریایی و سلول های ماکروفاژ در کشت 24 ساعته. دانشور پزشکی، 17(88)، 9-16. SID. https://sid.ir/paper/31176/fa

    Vancouver: کپی

    شوندی زینب، غضنفری طوبی، نظری مقدم کیومرث، عبدی عالی احیا. بررسی اثر بازدارندگی نانوذرات نقره کلوییدی بر سه سویه باکتریایی و سلول های ماکروفاژ در کشت 24 ساعته. دانشور پزشکی[Internet]. 1389؛17(88):9-16. Available from: https://sid.ir/paper/31176/fa

    IEEE: کپی

    زینب شوندی، طوبی غضنفری، کیومرث نظری مقدم، و احیا عبدی عالی، “بررسی اثر بازدارندگی نانوذرات نقره کلوییدی بر سه سویه باکتریایی و سلول های ماکروفاژ در کشت 24 ساعته،” دانشور پزشکی، vol. 17، no. 88، pp. 9–16، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/31176/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button