مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

863
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

635
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تمرین استقامتی و عصاره پسته وحشی (بنه) بر سطح استراحتی ویسفاتین و لیپیدهای پلاسما

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 62

کلیدواژه

عصاره پسته وحشی (بنه)Q3

چکیده

 مقدمه و هدف: ویسفاتین, پپتید 491 اسید آمینه ای و یک عامل افزاینده پیش سلول B شناخته شده که در بافت احشایی بیان شده و نقشی مهم را در هموستاز انرژی بازی می کند. این پژوهش قصد دارد تا تاثیر تمرین استقامتی و عصاره بنه را بر سطح استراحتی ویسفاتین و لیپیدهای پلاسما در موش های صحرایی ماده بررسی کند.مواد و روش ها: 28 سر موش صحرایی (شش تا هشت هفته ای و 122-180 گرم) به طور تصادفی به چهار گروه کنترل سالین, کنترل بنه, تمرین سالین و تمرین بنه تقسیم شدند. گروه های تمرینی به مدت هشت هفته (5روز در هفته, به مدت 60 دقیقه و سرعت 25 متر بر دقیقه با شیب صفر) تمرین کردند؛ عصاره بنه و سالین نیز به مدت چهار هفته به طور دهانی به آزمودنی ها خورانده شد. 72 ساعت پس از آخرین جلسه تمرینی و پس از 4 ساعت ناشتایی, بافت برداری انجام شد. داده ها با روش آماری آنالیز واریانس یک طرفه تحلیل شدند.نتایج: گروه-تمرین بنه میانگین وزن, سطح استراحتی ویسفاتین, غلظت تری گلیسرید و گلوکز پلاسمایی پایین تر و کلسترول تام و ATPپلاسمایی بالاتری نسبت به دیگر گروه ها داشت که از نظر آماری معنی دار نبود.نتیجه گیری: نتایج پژوهش از آن حاکی است که تمرین استقامتی همراه با عصاره بنه ممکن است بیشتر از فعالیت ورزشی صرف یا مصرف عصاره بنه به تنهایی بر سطوح استراحتی وبسفاتین و بسیج لیپیدی موثر باشد؛ همچنین نتایج نشان دادند که سطوح پایین تر ویسفاتین پلاسما در گروه تمرین بنه با افزایش غلظتATP  همراه است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قنبری نیاکی، عباس، فتحی، رزیتا، شاهنده، فریبا، یزدانی، محسن، و حاجی زاده مقدم، اکبر. (1390). تاثیر تمرین استقامتی و عصاره پسته وحشی (بنه) بر سطح استراحتی ویسفاتین و لیپیدهای پلاسما. دانشور پزشکی، 18(94)، 53-62. SID. https://sid.ir/paper/31250/fa

    Vancouver: کپی

    قنبری نیاکی عباس، فتحی رزیتا، شاهنده فریبا، یزدانی محسن، حاجی زاده مقدم اکبر. تاثیر تمرین استقامتی و عصاره پسته وحشی (بنه) بر سطح استراحتی ویسفاتین و لیپیدهای پلاسما. دانشور پزشکی[Internet]. 1390؛18(94):53-62. Available from: https://sid.ir/paper/31250/fa

    IEEE: کپی

    عباس قنبری نیاکی، رزیتا فتحی، فریبا شاهنده، محسن یزدانی، و اکبر حاجی زاده مقدم، “تاثیر تمرین استقامتی و عصاره پسته وحشی (بنه) بر سطح استراحتی ویسفاتین و لیپیدهای پلاسما،” دانشور پزشکی، vol. 18، no. 94، pp. 53–62، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/31250/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button