مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,491
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

744
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات ضد باکتریایی جلبک های دریایی Laurencia snyderiae و Sargassum angustifolium علیه پاتوژن های انسانی

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 22

چکیده

 زمینه: امروزه استفاده گسترده از آنتی بیوتیک ها باعث به وجود آمدن سویه های مقاوم میکروارگانیسم ها و افزایش روزافزون مقاومت آنتی بیوتیکی در سراسر جهان شده است. از این رو تحقیقات در رابطه با عوامل ضد میکروبی جدید که به طور طبیعی تولید می شوند, برای دستیابی به منابع نوین دارویی از اهمیت فراوانی برخوردار است. بر اساس پژوهش های انجام شده برخی از جلبک های پرسلولی دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی قابل ملاحظه ای می باشند.مواد و روش ها: در این پژوهش اثرات ضد باکتریایی عصاره های آلی جلبک های پرسلولی لرنسیا اسینیدریا و «سارگاسوم انگوسیتینیوم» جمع آوری شده از سواحل بندر بوشهر روی 3 سویه باکتریایی گرم مثبت به نام های «استوپتوکوکوس موتانس», «استوپتوکوکوس سالیواریس», «استوپتوکوکوس سانگویسس», و 4 سویه باکتریایی گرم منفی به نام های «سالمونلاتیفی», «پروتئوس وولگاریس», «شیگلا فلکسینو» و «میکروکوکوس لوتئوس» مورد آزمایش قرار گرفت. عصاره گیری به روش غوطه وری انجام شد و عصاره های متانولی و کلروفرمی به دست آمدند. اثرات ضد باکتریایی عصاره های نهایی به دو روش انتشار در آگار به وسیله دیسک و روش رقت های متوالی در لوله جهت تعیین حداقل غلظت بازدارنده (MIC) بررسی شد.یافته ها: بر اساس نتایج به دست آمده, جلبک های این پژوهش بیشترین تاثیر ضد باکتریایی را علیه باکتری گرم منفی S.typhi نشان داده اند و باکتری گرم منفی M.luteus بیشترین مقاوت را نسبت به عصاره های آلی جلبک های این آزمون از خود نشان داده است.نتیجه گیری: جلبک قرمز L.snyderiae نسبت به جلبک قهوه ای S.angustifolium از اثرات ضد باکتریایی قوی تری برخوردار است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    درخشش، بهروز، یوسف زادی، مرتضی، افشارنسب، محمد، یگانه، وحید، و دشتیان نسب، عقیل. (1390). بررسی اثرات ضد باکتریایی جلبک های دریایی Laurencia snyderiae و Sargassum angustifolium علیه پاتوژن های انسانی. طب جنوب، 14(1)، 17-22. SID. https://sid.ir/paper/33925/fa

    Vancouver: کپی

    درخشش بهروز، یوسف زادی مرتضی، افشارنسب محمد، یگانه وحید، دشتیان نسب عقیل. بررسی اثرات ضد باکتریایی جلبک های دریایی Laurencia snyderiae و Sargassum angustifolium علیه پاتوژن های انسانی. طب جنوب[Internet]. 1390؛14(1):17-22. Available from: https://sid.ir/paper/33925/fa

    IEEE: کپی

    بهروز درخشش، مرتضی یوسف زادی، محمد افشارنسب، وحید یگانه، و عقیل دشتیان نسب، “بررسی اثرات ضد باکتریایی جلبک های دریایی Laurencia snyderiae و Sargassum angustifolium علیه پاتوژن های انسانی،” طب جنوب، vol. 14، no. 1، pp. 17–22، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/33925/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button