مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,181
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

705
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی وضعیت آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یزد در خصوص نقش تغذیه در ابتلا به سرطان در سال 93

صفحات

 صفحه شروع 137 | صفحه پایان 146

چکیده

 زمینه و هدف: با توجه به نقش مهم فارغ التحصیلان رشته های علوم پزشکی در پیشگیری از بیماری ها کسب آگاهی و دانش لازم در این زمینه امری مهم تلقی می شود. هدف از این مطالعه سنجش وضعیت آگاهی و نگرش این گروه از دانشجویان در مورد نقش تغذیه در ابتلا به سرطان بوده است.روش بررسی: این مطالعه توصیفی که از مهر 1393 تا پایان آذر به طول انجامید. 400 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یزد به تفکیک رشته و به طور تصادفی انتخاب و به هر یک از آنها یک پرسشنامه محقق ساخته حاوی 53 سوال آگاهی و نگرش در زمینه تغذیه وسرطان داده شد. پس از تکمیل, داده ها توسط SPSS نسخه 16 با استفاده از آزمون های مربع کای,one way ANOVA  و Student t-test مورد تحلیل آماری قرار گرفتند.یافته ها: میانگین سنی افراد مورد مطالعه 2.06±24.25 سال و 273 نفر (68.2%) زن و 113 نفر (28.2%) مرد بودند. میانگین نمره آگاهی کل افراد 4.08±16.23 و میانگین نمره آگاهی زنان و مردان به ترتیب 4.12± 16.45و 3.82±15.64 حاصل شد که تفاوت معنی داربود (P=0.05) به علاوه تفاوت میانگین نمره آگاهی بین مقاطع مختلف تحصیلی نیز معنی دار بود (P=0.01). میانگین نمره نگرش کل افراد 3.07±14.96 ومیانگین نمره نگرش زنان و مردان (2.94±14.74 درمقابل 3.41±15.45 حاصل شد) که تفاوت معنی دار بود (P<0.05).نتیجه گیری: در کل نزدیک به 50 درصد نمره آگاهی و نگرش توسط دانشجویان کسب شده که رقم ایده الی نیست و ارتقاء آموزش در این خصوص امری ضروری به نظر می رسد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    راجی زاده، افسانه، خواجه، زهرا، اسدی، مریم، کرمانیان، سحر، موسوی ریگی، سیدعبدالحسین، و مظفری خسروی، حسن. (1395). بررسی وضعیت آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یزد در خصوص نقش تغذیه در ابتلا به سرطان در سال 93. طب و تزکیه، 25(3)، 137-146. SID. https://sid.ir/paper/34443/fa

    Vancouver: کپی

    راجی زاده افسانه، خواجه زهرا، اسدی مریم، کرمانیان سحر، موسوی ریگی سیدعبدالحسین، مظفری خسروی حسن. بررسی وضعیت آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یزد در خصوص نقش تغذیه در ابتلا به سرطان در سال 93. طب و تزکیه[Internet]. 1395؛25(3):137-146. Available from: https://sid.ir/paper/34443/fa

    IEEE: کپی

    افسانه راجی زاده، زهرا خواجه، مریم اسدی، سحر کرمانیان، سیدعبدالحسین موسوی ریگی، و حسن مظفری خسروی، “بررسی وضعیت آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یزد در خصوص نقش تغذیه در ابتلا به سرطان در سال 93،” طب و تزکیه، vol. 25، no. 3، pp. 137–146، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34443/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button