APA:
کپیشفیعی پورفرد، داریان، سالاری، سمیه، ساری، محسن، آبدانان مهدی زاده، سامان، و زارعی، مهدی. (1397). اثرات منابع چربی و سطوح مختلف روی بر پروفیل اسید چرب و کلسترول زرده تخم مرغ, وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فرآسنجه های خونی مرغ های تخمگذار. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 73(1 )، 119-128. SID. https://sid.ir/paper/34574/fa
Vancouver:
کپیشفیعی پورفرد داریان، سالاری سمیه، ساری محسن، آبدانان مهدی زاده سامان، زارعی مهدی. اثرات منابع چربی و سطوح مختلف روی بر پروفیل اسید چرب و کلسترول زرده تخم مرغ, وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فرآسنجه های خونی مرغ های تخمگذار. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1397؛73(1 ):119-128. Available from: https://sid.ir/paper/34574/fa
IEEE:
کپیداریان شفیعی پورفرد، سمیه سالاری، محسن ساری، سامان آبدانان مهدی زاده، و مهدی زارعی، “اثرات منابع چربی و سطوح مختلف روی بر پروفیل اسید چرب و کلسترول زرده تخم مرغ, وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فرآسنجه های خونی مرغ های تخمگذار،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 73، no. 1 ، pp. 119–128، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34574/fa