APA:
کپیشکرفروش، سیدشهرام، امین لاری، محمود، و صباغ، نازنین. (1388). بررسی مقایسه ای تاثیر آنزیم فیسین بر حلالیت و الگوی الکتروفورتیک پروتئین های گوشت گاو و گوسفند. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 64(1)، 1-6. SID. https://sid.ir/paper/34581/fa
Vancouver:
کپیشکرفروش سیدشهرام، امین لاری محمود، صباغ نازنین. بررسی مقایسه ای تاثیر آنزیم فیسین بر حلالیت و الگوی الکتروفورتیک پروتئین های گوشت گاو و گوسفند. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1388؛64(1):1-6. Available from: https://sid.ir/paper/34581/fa
IEEE:
کپیسیدشهرام شکرفروش، محمود امین لاری، و نازنین صباغ، “بررسی مقایسه ای تاثیر آنزیم فیسین بر حلالیت و الگوی الکتروفورتیک پروتئین های گوشت گاو و گوسفند،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 64، no. 1، pp. 1–6، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34581/fa