مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,698
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

693
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقایسه ای تاثیر آنزیم فیسین بر حلالیت و الگوی الکتروفورتیک پروتئین های گوشت گاو و گوسفند

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 6

چکیده

 برای بهبود کیفیت تکنولوژیک گوشت از روش های مختلفی استفاده می شود. یکی از این روش ها افزودن آنزیم های پروتئولیتیک به گوشت و ترد کردن آن و در نتیجه افزایش حلالیت پروتئین های آن می باشد. هدف از انجام این تحقیق بررسی تاثیر مقادیر مختلف آنزیم فیسین بر حلالیت پروتئین های گوشت گاو و گوسفند و تعیین بهترین شرایط برای حل کردن آنها بود. آنزیم فیسین از شیره انجیر با روش کروماتوگرافی تعویض کاتیونی به صورت نسبی خالص سازی شد. نمونه های گوشت گاو و گوسفند تحت تاثیر مقادیر مختلف شیره انجیر و آنزیم فیسین خالص سازی شده و شرایط مختلفی از نظر نوع بافر و مدت زمان اثر آنزیم قرار گرفتند و تاثیر آنزیم با اندازه گیری ضریب حلالیت پروتئین با روش ماکروکلدال و تهیه الگوی الکتروفورتیک پروتئین های محلول مشخص گردید. با افزایش آنزیم و زمان اثر آن, میزان شاخص حلالیت پروتئین های گوشت گاو و گوسفند افزایش یافت (p<0.001). الگوی الکتروفورتیک پروتئین های محلول نشان داد که با افزایش مقدار واحد آنزیم اکثر باندهای پروتئینی محو شده یا کاهش ضخامت پیدا کرده اند. این تحقیق نشان داد که شیره انجیر بدون خالص سازی آنزیم از آن قابل استفاده بوده و اثر تردکنندگی قابل توجهی بر گوشت گاو و گوسفند دارد. تاثیر آنزیم بر حلالیت پروتئین های گوشت گوسفند بیشتر از گوشت گاو بود. مقدار و مدت زمان اثر آنزیم تاثیر قابل توجهی در تجزیه پروتئینهای گوشت داشته و موجب افزایش حلالیت آنها می شود و این حلالیت در محیط حاوی کلرید سدیم افزایش می یابد. در صورتی که از مقدار یا مدت زمان اثر بیش از حد آنزیم استفاده شود پروتئین ها به پپتیدهای کوچک ترشکسته شده و بر اثرات تکنولوژیک آنها در محصولات گوشتی تاثیر سوء دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شکرفروش، سیدشهرام، امین لاری، محمود، و صباغ، نازنین. (1388). بررسی مقایسه ای تاثیر آنزیم فیسین بر حلالیت و الگوی الکتروفورتیک پروتئین های گوشت گاو و گوسفند. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 64(1)، 1-6. SID. https://sid.ir/paper/34581/fa

    Vancouver: کپی

    شکرفروش سیدشهرام، امین لاری محمود، صباغ نازنین. بررسی مقایسه ای تاثیر آنزیم فیسین بر حلالیت و الگوی الکتروفورتیک پروتئین های گوشت گاو و گوسفند. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1388؛64(1):1-6. Available from: https://sid.ir/paper/34581/fa

    IEEE: کپی

    سیدشهرام شکرفروش، محمود امین لاری، و نازنین صباغ، “بررسی مقایسه ای تاثیر آنزیم فیسین بر حلالیت و الگوی الکتروفورتیک پروتئین های گوشت گاو و گوسفند،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 64، no. 1، pp. 1–6، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34581/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button