مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

738
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

526
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه بر فلورمیکروبی روده های کور جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 61

چکیده

 جو بدون پوشینه حاوی مقادیر بیشتری از پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای محلول در مقایسه با جو معمولی است. سطوح بالای پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای محلول در جیره طیور, اثرات ضد تغذیه ای دارد و فلور میکروبی مجرای گوارش نقش زیادی در بروز خصوصیات ضد تغذیه ای این ترکیبات ایفا می نماید. لذا این تحقیق به منظور بررسی تغییرات جمعیت گونه های باکتریایی موجود در روده های کور جوجه های گوشتی در اثر تغذیه جیره های حاوی سطوح مختلف جو بدون پوشینه انجام گرفت. تعداد 240 قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه از سویه آربورایکرز به طور تصادفی در چهار گروه 60 قطعه ای و با سه تکرار (20 قطعه جوجه در هر تکرار) داخل پن های آزمایشی توزیع گردیدند. تیمارهای آزمایشی شامل جیره هایی با سطوح صفر, 10, 20 و 30 درصد جو بدون پوشینه بود. سطوح مختلف جو بدون پوشینه در جیره در دوره آغازین بر کل جمعیت باکتریایی و همچنین جمعیت گونه های اشریشیاکلی, لاکتوباسیل ها و کلستریدیوم ها در روده های کور معنی داری نبود ولی جمعیت لاکتوباسیل های موجود در روده های کور جوجه های گوشتی در سن 49 روزگی, با افزایش سطح جو بدون پوشینه در جیره افزایش یافت (p<0.05). نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که جمعیت باکتریایی موجود در روده های کور, با تغذیه جیره هایی با سطوح مختلف جو بدون پوشینه تغییر می نماید. این تغییر با افزایش سن بارزتر شده و در راستای کاهش جمعیت باکتری های مضر (کلستریدیوم ها) و افزایش گونه های مفید (لاکتوباسیل ها) می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفی، سیدداوود، برین، عباس، یعقوب فر، اکبر، و شریعتمداری، فرید. (1388). مطالعه اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه بر فلورمیکروبی روده های کور جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 64(1)، 55-61. SID. https://sid.ir/paper/34583/fa

    Vancouver: کپی

    شریفی سیدداوود، برین عباس، یعقوب فر اکبر، شریعتمداری فرید. مطالعه اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه بر فلورمیکروبی روده های کور جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1388؛64(1):55-61. Available from: https://sid.ir/paper/34583/fa

    IEEE: کپی

    سیدداوود شریفی، عباس برین، اکبر یعقوب فر، و فرید شریعتمداری، “مطالعه اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه بر فلورمیکروبی روده های کور جوجه های گوشتی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 64، no. 1، pp. 55–61، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34583/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button