APA:
کپیعلی پوراسکندانی، مجید، میثاقی، علی، آخوندزاده بستی، افشین، زهرایی صالحی، محمدتقی، بکایی، سعید، و نوری، نگین. (1388). تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس 11778ATCC در سوپ جو تجارتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 64(1)، 29-32. SID. https://sid.ir/paper/34588/fa
Vancouver:
کپیعلی پوراسکندانی مجید، میثاقی علی، آخوندزاده بستی افشین، زهرایی صالحی محمدتقی، بکایی سعید، نوری نگین. تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس 11778ATCC در سوپ جو تجارتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1388؛64(1):29-32. Available from: https://sid.ir/paper/34588/fa
IEEE:
کپیمجید علی پوراسکندانی، علی میثاقی، افشین آخوندزاده بستی، محمدتقی زهرایی صالحی، سعید بکایی، و نگین نوری، “تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس 11778ATCC در سوپ جو تجارتی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 64، no. 1، pp. 29–32، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34588/fa