مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

961
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

616
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس 11778ATCC در سوپ جو تجارتی

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 32

چکیده

 توجه و علاقه فزاینده به جایگزینی نگهدارنده های شیمیایی با انواع طبیعی منجر به انجام مطالعات زیادی بر روی اسانس ها و عصاره های گیاهی شده است. در این مطالعه اثر غلظتهای مختلف اسانس آویشن شیرازی شامل (صفر, 0.005, 0.015,0.03 درصد) روی باکتری باسیلوس سرئوس 11778ATCC در سوپ جو تجارتی در چهار دمای نگهداری 8 و 10 و 15 و 25 درجه سانتیگراد به مدت 21 روز مورد مطالعه قرار گرفته است. آنالیز یافته ها از طریق آزمون دو طرفه ANOVA نشان داد که تاثیر غلظتهای مختلف اسانس بر میزان رشد باکتری از نظر آماری معنی دار (p<0.01) بود.به طور کلی چنین نتیجه گیری می شود که اسانس آویشن شیرازی به عنوان یک طعم دهنده طبیعی گیاهی اثر حفاظتی علیه باکتری باسیلوس سرئوس در سوپ دارد و می تواند برای برخی از مواد غذایی نیز به عنوان افزودنی نگه دارنده استفاده شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی پوراسکندانی، مجید، میثاقی، علی، آخوندزاده بستی، افشین، زهرایی صالحی، محمدتقی، بکایی، سعید، و نوری، نگین. (1388). تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس 11778ATCC در سوپ جو تجارتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 64(1)، 29-32. SID. https://sid.ir/paper/34588/fa

    Vancouver: کپی

    علی پوراسکندانی مجید، میثاقی علی، آخوندزاده بستی افشین، زهرایی صالحی محمدتقی، بکایی سعید، نوری نگین. تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس 11778ATCC در سوپ جو تجارتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1388؛64(1):29-32. Available from: https://sid.ir/paper/34588/fa

    IEEE: کپی

    مجید علی پوراسکندانی، علی میثاقی، افشین آخوندزاده بستی، محمدتقی زهرایی صالحی، سعید بکایی، و نگین نوری، “تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس 11778ATCC در سوپ جو تجارتی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 64، no. 1، pp. 29–32، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34588/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button