مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

997
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

637
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پیشگیری کننده چای سبز و سیاه ایرانی بر چاقی تغذیه ای در موش های صحرایی

صفحات

 صفحه شروع 143 | صفحه پایان 148

چکیده

 زمینه مطالعه: طب سنتی می تواند به عنوان روشی برای کاهش چاقی تغذیه ای مورد استفاده قرار گیرد.هدف: هدف از انجام این مطالعه بررسی اثر محافظتی چای سبز و سیاه ایرانی بر چاقی تغذیه ای بود.روش کار: بیست و چهار سر موش صحرایی نر نژاد ویستار (180±20 g) به چهار گروه تقسیم شدند. گروه کنترل با جیره معمول موش صحرایی (4% چربی) و سه گروه دیگر با جیره غنی از چربی (25% چربی) تغذیه شدند. گروه کنترل (C)‎ و یکی از گروه هایی که با جیره غنی از چربی تغذیه شد (HF)‎ بدون محدودیت به آب و دو گروه دیگری که جیره غنی از چربی داشتند به جای آب بدون محدودیت به چای سیاه (HF+BT)‎ و چای سبز (HF+GT)‎ دسترسی داشتند. پس از 8 هفته کلیه حیوانات آسان کشی و وزن شدند و اندام ها و چربی های بطنی آنها جدا و وزن شد.نتایج: اضافه نمودن چربی به جیره گروه HF در مقایسه با گروه کنترل باعث کاهش مقدار غذای مصرفی 99.25±12.03 g/day)‎ در مقابل (113.59±14.408 g/day شد,‏ ولی دریافت انرژی (kcal/day 454.54±55.09) در مقابل (405.52±51.43 kcal/day) و وزن بدن 283.33±13.84 g) در مقابل (223.33±15.11 g را افزایش داد. چای سبز و سیاه ایرانی افزایش وزن بدن را در مقایسه با گروه کنترل کاهش دادند 71.67±1.61 g) و 57±12.95 g در مقابل 104.33±21.75g؛ ‎p<0.05) ولی وزن چربی های محوطه بطنی فقط در گروه HF+BT به صورت معنی داری از گروه HF کمتر بود 2.90±0.56 g) در مقابل 4.19±0.77 g؛ ‎p<0.05).نتیجه گیری نهایی: استفاده از چای سیاه و سبز ایرانی ممکن است به تنظیم وزن بدن کمک نموده و اضافه وزن ناشی از غذاهای پر کالری را کاهش دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربان زاده، بهنام، شهریاری، علی، و فاطمی طباطبایی، سیدرضا. (1391). اثر پیشگیری کننده چای سبز و سیاه ایرانی بر چاقی تغذیه ای در موش های صحرایی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 67(2)، 143-148. SID. https://sid.ir/paper/34596/fa

    Vancouver: کپی

    قربان زاده بهنام، شهریاری علی، فاطمی طباطبایی سیدرضا. اثر پیشگیری کننده چای سبز و سیاه ایرانی بر چاقی تغذیه ای در موش های صحرایی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1391؛67(2):143-148. Available from: https://sid.ir/paper/34596/fa

    IEEE: کپی

    بهنام قربان زاده، علی شهریاری، و سیدرضا فاطمی طباطبایی، “اثر پیشگیری کننده چای سبز و سیاه ایرانی بر چاقی تغذیه ای در موش های صحرایی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 67، no. 2، pp. 143–148، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34596/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button