APA:
کپیابراهیمی، حسین، رحیمی، شعبان، و خاکی، پژواک. (1394). تاثیر اسید آلی, پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 70(3)، 293-299. SID. https://sid.ir/paper/34958/fa
Vancouver:
کپیابراهیمی حسین، رحیمی شعبان، خاکی پژواک. تاثیر اسید آلی, پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1394؛70(3):293-299. Available from: https://sid.ir/paper/34958/fa
IEEE:
کپیحسین ابراهیمی، شعبان رحیمی، و پژواک خاکی، “تاثیر اسید آلی, پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 70، no. 3، pp. 293–299، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34958/fa