APA:
کپیبابازاده اقدم، احمد، قاضی هرسنی، شهاب، و دانشیار، محسن. (1394). تاثیر سطوح مختلف ال کارنیتین بر عملکرد, فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح بالای چربی در شرایط تنش گرمایی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 70(3)، 341-348. SID. https://sid.ir/paper/34965/fa
Vancouver:
کپیبابازاده اقدم احمد، قاضی هرسنی شهاب، دانشیار محسن. تاثیر سطوح مختلف ال کارنیتین بر عملکرد, فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح بالای چربی در شرایط تنش گرمایی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1394؛70(3):341-348. Available from: https://sid.ir/paper/34965/fa
IEEE:
کپیاحمد بابازاده اقدم، شهاب قاضی هرسنی، و محسن دانشیار، “تاثیر سطوح مختلف ال کارنیتین بر عملکرد, فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح بالای چربی در شرایط تنش گرمایی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 70، no. 3، pp. 341–348، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34965/fa