مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,189
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

688
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تغذیه سطوح مختلف ال – کارنیتین در جیره مرغ های مادر و جوجه های گوشتی بر عملکرد، ترکیبات سرم خون، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 283 | صفحه پایان 289

چکیده

 ال – کارنیتین به عنوان مشتق لیزین محلول در آب دارای نقش بیولوژیکی مهمی در متابولیسم چربی می باشد. هدف از انجام تحقیق حاضر بررسی عملکرد, ترکیبات سرم, خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی است که مادر یا خودشان به تنهایی و یا به طور توام از مکمل ال – کارنیتین تغذیه نموده اند. مرغ های مادر در سن 25 هفتگی با جیره های حاوی سطوح 0 و 60ppm و نتاج آنها با سطوح 0, 100 و 200pmm مکمل ال – کارنیتین تغذیه شدند. عملکرد دوره های آغازی, رشد, پایانی و کل دوره بررسی شد. عیار پادتن علیه واکسن نیوکاسل و تزریق گلبول قرمز گوسفند به عنوان معیار پاسخ ایمنی تعیین و در پایان آزمایش خصوصیات لاشه پرندگان بررسی شد. ال – کارنیتین باعث کاهش خوراک مصرفی و افزایش وزن جوجه های گوشتی گردید (p<0.01), اما بر ضریب تبدیل غذایی تاثیری نداشت (p>0.05). کلسترول و تری گلیسرید سرم و صفات مربوط به لاشه تحت تاثیر ال – کارنیتین قرار نگرفت (p>0.05). ال – کارنیتین تاثیری بر تولید پادتن علیه SRBC نداشت (p>0.05), اما در 48 روزگی سطوح ال – کارنیتین مادری باعث ایجاد تفاوت معنی داری در پادتن علیه SRBC  گردید (p<0.01) و سبب ایجاد اختلاف در وزن طحال جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی شد (p<0.05). اثر متقابل بین مکمل موجود در جیره غذایی مرغ های مادر و جوجه ها باعث ایجاد اختلاف چشمگیری در پاسخ جوجه ها به عیار پادتن علیه واکسن نیوکاسل گردید (p<0.05).

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خیرخواه، احمدرضا، رحیمی، شعبان، کریمی ترشیزی، محمدامیر، و ملک محمدی، حمید. (1388). تاثیر تغذیه سطوح مختلف ال – کارنیتین در جیره مرغ های مادر و جوجه های گوشتی بر عملکرد, ترکیبات سرم خون, خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 64(4)، 283-289. SID. https://sid.ir/paper/34981/fa

    Vancouver: کپی

    خیرخواه احمدرضا، رحیمی شعبان، کریمی ترشیزی محمدامیر، ملک محمدی حمید. تاثیر تغذیه سطوح مختلف ال – کارنیتین در جیره مرغ های مادر و جوجه های گوشتی بر عملکرد, ترکیبات سرم خون, خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1388؛64(4):283-289. Available from: https://sid.ir/paper/34981/fa

    IEEE: کپی

    احمدرضا خیرخواه، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، و حمید ملک محمدی، “تاثیر تغذیه سطوح مختلف ال – کارنیتین در جیره مرغ های مادر و جوجه های گوشتی بر عملکرد, ترکیبات سرم خون, خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 64، no. 4، pp. 283–289، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34981/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button