مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,197
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

627
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین غلظت موثر ضد باکتریایی سیستم لاکتوپراکسیداز براشریشیا کلی در شیر UHT

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 81

چکیده

 هدف: تعیین تاثیر مقادیر طبیعی سیستم لاکتوپراکسید از شیر براشریشیا کلی (E.coli) در شیر .UHTطرح: مطالعه تجربی.روش: غلظتهای مختلف باکتریایی اشریشیاکلی (101-103-105-107 cfu/ml) تهیه و به شیر UHTکه قبلا سیستم لاکتوپراکسیداز در آن فعال شده بود تلقیح گردید. برای فعال کردن سیستم LP در شیر استریلیزه از دو غلظت مختلف آنزیم لاکتوپراکسیداز یعنی 10 و 30 ppm که مقادیر طبیعی این آنزیم در شر گاو است استفاده شد و آنزیم به همراه 0.25 میلی مول تیوسیانات و 0.25 میلی مل آب اکسیژنه برای هر یک از غلظتهای باکتریایی فوق الذکر به شیر اضافه گردید.شیرهای تلقیح شده در دو دمای 4 و 25 درجه سانتیگراد قرار داده شدند ودر زمانهای صفر, روز, اول, روز دوم, روز هفتم, و چهاردهم شمارش باکتری انجام گرفت. به همراه هر یک از آزمونها یک نمونه شاهد (تلقیح شده با میکروارگانیسم و بدون افزودن (LPS در نظر گرفته شد. برای هر آزمون (نمونه و شاهد) دو تکرار انجام گردید.نتیجه گیری: در پایان با توجه به مشاهدات و اطلاعات به دست آمده مشخص گردید که به طور کلی سیستم لاکتوپراکسیداز فعال شده در شیر اثر قابل توجهی بر سویه O111: B4 ندارد و این سویه از میکروارگانیسم در مقابل LPS مقاوم است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    کریم، گیتی، و منصوری نژند، لادن. (1381). تعیین غلظت موثر ضد باکتریایی سیستم لاکتوپراکسیداز براشریشیا کلی در شیر UHT. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 57(2)، 77-81. SID. https://sid.ir/paper/35020/fa

    Vancouver: کپی

    کریم گیتی، منصوری نژند لادن. تعیین غلظت موثر ضد باکتریایی سیستم لاکتوپراکسیداز براشریشیا کلی در شیر UHT. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1381؛57(2):77-81. Available from: https://sid.ir/paper/35020/fa

    IEEE: کپی

    گیتی کریم، و لادن منصوری نژند، “تعیین غلظت موثر ضد باکتریایی سیستم لاکتوپراکسیداز براشریشیا کلی در شیر UHT،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 57، no. 2، pp. 77–81، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35020/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button