APA:
کپیکامکار، ابوالفضل، رکنی، نوردهر، چراغعلی، عبدالمجید، حسینی، هدایت، رضایی مجاز، مهران، بکایی، سعید، نوروزیان، ایرج، و عبداله زاده، عبدالحکیم. (1383). اندازه گیری میزان باقیمانده نیتریت در انواع فرآورده های گوشتی عرضه شده در ایران به وسیله روش اسپکتروفتومتریک. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 59(2)، 179-182. SID. https://sid.ir/paper/35142/fa
Vancouver:
کپیکامکار ابوالفضل، رکنی نوردهر، چراغعلی عبدالمجید، حسینی هدایت، رضایی مجاز مهران، بکایی سعید، نوروزیان ایرج، عبداله زاده عبدالحکیم. اندازه گیری میزان باقیمانده نیتریت در انواع فرآورده های گوشتی عرضه شده در ایران به وسیله روش اسپکتروفتومتریک. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1383؛59(2):179-182. Available from: https://sid.ir/paper/35142/fa
IEEE:
کپیابوالفضل کامکار، نوردهر رکنی، عبدالمجید چراغعلی، هدایت حسینی، مهران رضایی مجاز، سعید بکایی، ایرج نوروزیان، و عبدالحکیم عبداله زاده، “اندازه گیری میزان باقیمانده نیتریت در انواع فرآورده های گوشتی عرضه شده در ایران به وسیله روش اسپکتروفتومتریک،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 59، no. 2، pp. 179–182، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35142/fa