APA:
کپیبحرکاظمی، معصومه، و اسبوچین، عبدالکریم. (1398). بررسی تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پربیوتیک اینولین بر میزان رشد, ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی در ماهی پاکوی سیاه (Colossoma macropomum). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 74(2 )، 167-174. SID. https://sid.ir/paper/35292/fa
Vancouver:
کپیبحرکاظمی معصومه، اسبوچین عبدالکریم. بررسی تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پربیوتیک اینولین بر میزان رشد, ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی در ماهی پاکوی سیاه (Colossoma macropomum). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1398؛74(2 ):167-174. Available from: https://sid.ir/paper/35292/fa
IEEE:
کپیمعصومه بحرکاظمی، و عبدالکریم اسبوچین، “بررسی تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پربیوتیک اینولین بر میزان رشد, ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی در ماهی پاکوی سیاه (Colossoma macropomum)،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 74، no. 2 ، pp. 167–174، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35292/fa