APA:
کپیرضویلر، ودود، آخوندزاده بستی، افشین، عباسی فر، رضا، و رادمهر، بهراد. (1385). اثرات اسانس آویشن شیرازی, اسید استیک, درجه حرارت و زمان نگهداری بر روی احتمال رشد یک سلول و سلولهای مورد نیاز سالمونلا تایفی موریم در محیط آبگوشت قلب – مغز. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 61(2)، 135-141. SID. https://sid.ir/paper/35408/fa
Vancouver:
کپیرضویلر ودود، آخوندزاده بستی افشین، عباسی فر رضا، رادمهر بهراد. اثرات اسانس آویشن شیرازی, اسید استیک, درجه حرارت و زمان نگهداری بر روی احتمال رشد یک سلول و سلولهای مورد نیاز سالمونلا تایفی موریم در محیط آبگوشت قلب – مغز. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1385؛61(2):135-141. Available from: https://sid.ir/paper/35408/fa
IEEE:
کپیودود رضویلر، افشین آخوندزاده بستی، رضا عباسی فر، و بهراد رادمهر، “اثرات اسانس آویشن شیرازی, اسید استیک, درجه حرارت و زمان نگهداری بر روی احتمال رشد یک سلول و سلولهای مورد نیاز سالمونلا تایفی موریم در محیط آبگوشت قلب – مغز،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 61، no. 2، pp. 135–141، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35408/fa