مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

681
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

530
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی پروفایل پروتئوم و شناسایی برخی پروتئینهای کنه بوفیلوس آنولاتوس(سویه مازندران)

صفحات

 صفحه شروع 265 | صفحه پایان 271

چکیده

 مقدمه: ریپی سفالوس (بوافیلوس) آنولاتوس یک کنه تک میزبانه است که قادر به انتقال انگل ها و باکتری ها به گاو, آسیب به چرم, کاهش رشد و گاهی فلجی می باشد. لذا آلودگی به این کنه ها می تواند به عنوان یک مشکل عمده در صنعت دامپروری محسوب گردد. روش های کنترلی مختلف از جمله روش های شیمیایی جهت مبارزه با کنه ها استفاده می شود اما بدلیل ایجاد مقاومت به درمان شیمیایی, محققان در تلاش برای یافتن برخی پروتئین های ایمونوژن جهت تولید واکسن می باشند. بررسی پروتئین های این کنه, می تواند گامی مهم در شناخت بیشتر مولکول های بیولوژیک, جهت توسعه استراتژی های کنترل باشد. هدف از مطالعه حاضر ارزیابی پروتئین های لارو ریپی سفالوس ( بوافیلوس) آنولاتوس با الکتروفورز دوبعدی و شناسایی برخی پروتئین های ایمونوژن آن با وسترن بلاتینگ دوبعدی و اسپکترومتری جرمی MALDI TOF/TOF مربوط به سویه ی مازندران می باشد. مواد و روش ها: جهت انجام این پژوهش اقدام به کشت کنه, انجام الکتروفورز یک بعدی و دو بعدی, وسترن بلاتینگ و اسپکترومتری جرمی گردید و نتایج به دست آمده با کمک نرم افزار Mascot مورد آنالیز قرار گرفت. نتایج: درآنالیز تصویر دوبعدی به دست آمده از الکتروفورز دوبعدی, تقریبا 80 نقطه پروتئینی با وزن مولکولی و نقطه ایزوالکتربک (PI) متفاوت با رنگ آمیزی کوماسی بلو شناسایی شد. همچنین بر اساس دو فاکتور ایمنی زایی (براساس آزمون وسترن بلات) و بالا بودن غلظت, 10نقطه پروتئینی (با وزن مولکولی بین14 و 97 کیلو دالتون) برای انجام اسپکترومتری جرمی MALDI TOF و MALDI TOF-TOF MS انتخاب گردید. از بین این 10 نقطه, پروتئین های وتیلوژنین, پیش ساز وتیلوژنین, تروپومیوزین, و پروتئین فرضی ISCW001652 به عنوان پروتئین های با خاصیت ایمنی-زایی شناسایی شدند. همچنین آنالیز محتوای عصاره نشان داد برخی پروتئین ها از جمله وتیلوژنین در محلول عصاره پروتئینی لارو دارای ایزوفرم های مختلفی هستند. بحث: نتایج مطالعه حاضر می تواند گامی نخست در جهت انتخاب پروتئین های کاندید برای ساخت و توسعه واکسن های ضد کنه باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نبیان، صدیقه، طاهری، محمد، اسدالهی، زهرا، و رنجبر، محمدمهدی. (1397). بررسی پروفایل پروتئوم و شناسایی برخی پروتئینهای کنه بوفیلوس آنولاتوس(سویه مازندران). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 73(3 )، 265-271. SID. https://sid.ir/paper/35572/fa

    Vancouver: کپی

    نبیان صدیقه، طاهری محمد، اسدالهی زهرا، رنجبر محمدمهدی. بررسی پروفایل پروتئوم و شناسایی برخی پروتئینهای کنه بوفیلوس آنولاتوس(سویه مازندران). مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1397؛73(3 ):265-271. Available from: https://sid.ir/paper/35572/fa

    IEEE: کپی

    صدیقه نبیان، محمد طاهری، زهرا اسدالهی، و محمدمهدی رنجبر، “بررسی پروفایل پروتئوم و شناسایی برخی پروتئینهای کنه بوفیلوس آنولاتوس(سویه مازندران)،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 73، no. 3 ، pp. 265–271، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35572/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button