Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,978
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

846
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر سطوح مختلف کود اوره و عصاره جلبک دریایی قهوه ای بر صفات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 83

چکیده

 این مطالعه با هدف بررسی اثر سطوح مختلف کود اوره و عصاره جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardiniii) بر صفات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم طراحی و انجام شده است. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در پنج سطح عصاره جلبک دریایی قهوه ای (صفر, 5, 10, 15 و 20 درصد) و سه سطح صفر, 25 و 50 درصد میزان مصرف متداول کود اوره 46 درصد (میزان مصرف متداول کود اوره 300 کیلوگرم در هکتار بود) به اجرا درآمد. پس از رشد و رسیدگی کامل گندم, میزان کربوهیدرات محلول دانه, میانگین وزن سنبله, میانگین تعداد دانه های سنبله, وزن دانه های سنبله, شاخص برداشت سنبله, عملکرد دانه و زیست توده اندازه گیری شد. نتایج حاصل نشان داد که کاربرد عصاره جلبک دریایی منجر به افزایش معنی داری در میزان شاخص های رشد مورد بررسی نسبت به شاهد گردید. در تیمارهایی که از مخلوط کود جلبکی به همراه 25 درصد میزان مصرف متداول کود اوره استفاده شد, میزان شاخص های رشد مورد نظر به طور معنی دار افزایش یافت که این برهمکنش و هم افزایی کود جلبکی با کود اوره را نشان داد. در تیمارهایی که از مخلوط عصاره جلبکی به همراه 50 درصد میزان مصرف متداول کود اوره استفاده شده است, شاخص های رشد مورد بررسی کاهش معنی داری را نسبت به تیمارهای مخلوط عصاره جلبکی به همراه 25 درصد میزان مصرف کود اوره نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غفاری زاده، آذین، سیدنژاد، سیدمنصور، و گیلانی، عبدالعلی. (1394). بررسی اثر سطوح مختلف کود اوره و عصاره جلبک دریایی قهوه ای بر صفات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم. فیزیولوژی گیاهان زراعی، 7(27)، 69-83. SID. https://sid.ir/paper/355807/fa

    Vancouver: کپی

    غفاری زاده آذین، سیدنژاد سیدمنصور، گیلانی عبدالعلی. بررسی اثر سطوح مختلف کود اوره و عصاره جلبک دریایی قهوه ای بر صفات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم. فیزیولوژی گیاهان زراعی[Internet]. 1394؛7(27):69-83. Available from: https://sid.ir/paper/355807/fa

    IEEE: کپی

    آذین غفاری زاده، سیدمنصور سیدنژاد، و عبدالعلی گیلانی، “بررسی اثر سطوح مختلف کود اوره و عصاره جلبک دریایی قهوه ای بر صفات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم،” فیزیولوژی گیاهان زراعی، vol. 7، no. 27، pp. 69–83، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/355807/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا