APA:
کپیغفاری زاده، آذین، سیدنژاد، سیدمنصور، و گیلانی، عبدالعلی. (1394). بررسی اثر سطوح مختلف کود اوره و عصاره جلبک دریایی قهوه ای بر صفات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم. فیزیولوژی گیاهان زراعی، 7(27)، 69-83. SID. https://sid.ir/paper/355807/fa
Vancouver:
کپیغفاری زاده آذین، سیدنژاد سیدمنصور، گیلانی عبدالعلی. بررسی اثر سطوح مختلف کود اوره و عصاره جلبک دریایی قهوه ای بر صفات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم. فیزیولوژی گیاهان زراعی[Internet]. 1394؛7(27):69-83. Available from: https://sid.ir/paper/355807/fa
IEEE:
کپیآذین غفاری زاده، سیدمنصور سیدنژاد، و عبدالعلی گیلانی، “بررسی اثر سطوح مختلف کود اوره و عصاره جلبک دریایی قهوه ای بر صفات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم،” فیزیولوژی گیاهان زراعی، vol. 7، no. 27، pp. 69–83، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/355807/fa