APA:
کپیحمیدی، زهرا، حسینی قابوس، سیدحسین، و فدوی، ابوالفضل. (1396). بررسی اثر افزودن مقادیر مختلف کدوحلوایی به آب پرتقال. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(2)، 65-74. SID. https://sid.ir/paper/355876/fa
Vancouver:
کپیحمیدی زهرا، حسینی قابوس سیدحسین، فدوی ابوالفضل. بررسی اثر افزودن مقادیر مختلف کدوحلوایی به آب پرتقال. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(2):65-74. Available from: https://sid.ir/paper/355876/fa
IEEE:
کپیزهرا حمیدی، سیدحسین حسینی قابوس، و ابوالفضل فدوی، “بررسی اثر افزودن مقادیر مختلف کدوحلوایی به آب پرتقال،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 2، pp. 65–74، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/355876/fa