APA:
کپیزیرجانی، لیلا، و توکلی پور، حمید. (1389). تاثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(1(پیاپی 4))، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/355999/fa
Vancouver:
کپیزیرجانی لیلا، توکلی پور حمید. تاثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(1(پیاپی 4)):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/355999/fa
IEEE:
کپیلیلا زیرجانی، و حمید توکلی پور، “تاثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 1(پیاپی 4)، pp. 53–64، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/355999/fa