APA:
کپیعیوض زاده، اورنگ، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، چمنی، محمد، و درویش، فرخ. (1389). بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هسته نسترن وحشی. علوم غذایی و تغذیه، 7(2 (پیاپی 26))، 66-72. SID. https://sid.ir/paper/356431/fa
Vancouver:
کپیعیوض زاده اورنگ، سیدین اردبیلی سیدمهدی، چمنی محمد، درویش فرخ. بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هسته نسترن وحشی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(2 (پیاپی 26)):66-72. Available from: https://sid.ir/paper/356431/fa
IEEE:
کپیاورنگ عیوض زاده، سیدمهدی سیدین اردبیلی، محمد چمنی، و فرخ درویش، “بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هسته نسترن وحشی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 2 (پیاپی 26)، pp. 66–72، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/356431/fa