مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

573
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

584
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترجیحات مصرف کنندگان برنج با تاکید بر ویژگی های فیزیکی، کیفی و زیست محیطی آن: مطالعه موردی شهر رشت

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 83

چکیده

برنج از جمله محصولات زراعی راهبردی است که در سبد غذایی خانوار ایرانی حضور پررنگ دارد. در مطالعه حاضر, ترجیحات مصرف کنندگان برنج در شهر رشت با استفاده از روش آزمون انتخاب و مدل لاجیت شرطی بررسی شد و گردآوری داده های مورد نیاز با تکمیل 149 پرسشنامه در سال 1395 صورت گرفت. برای توصیف تغییرات برنج مصرفی, شش ویژگی برنج (شامل اندازه, نوع بسته بندی, طعم, کشور تولیدکننده, سلامت غذایی و قیمت) و سطوح مرتبط با آنها در نظر گرفته شد. نتایج حاکی از بیشترین تمایل به پرداخت مصرف کنندگان برای برنج داخلی بود, به گون ه ای که هر خانوار رشتی حاضر به پرداخت 6100 تومان به ازای هر کیلوگرم برنج محلی بود. در این شرایط, می توان با ارتقای سطح تحصیلات و افزایش سطح دانش و آگاهی های عمومی اقشار جامعه (به ویژه اطلاع رسانی در زمینه محصولات ارگانیک و فواید آن, پیامدهای مصرف کودها و سموم شیمیایی و نیز پیامدهای مصرف برنج وارداتی) از طریق رسانه های گروهی, در راستای حمایت از برنج ارگانیگ و محلی و همچنین, تامین تقاضا و ترجیحات مصرف کنندگان گام برداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیرنژاد، حمید، تنکبار، پروا، حیدری ظهیری، نازی، و میرکریمی، شهرزاد. (1399). بررسی ترجیحات مصرف کنندگان برنج با تاکید بر ویژگی های فیزیکی, کیفی و زیست محیطی آن: مطالعه موردی شهر رشت. اقتصاد کشاورزی و توسعه، 28(110 )، 59-83. SID. https://sid.ir/paper/357248/fa

    Vancouver: کپی

    امیرنژاد حمید، تنکبار پروا، حیدری ظهیری نازی، میرکریمی شهرزاد. بررسی ترجیحات مصرف کنندگان برنج با تاکید بر ویژگی های فیزیکی, کیفی و زیست محیطی آن: مطالعه موردی شهر رشت. اقتصاد کشاورزی و توسعه[Internet]. 1399؛28(110 ):59-83. Available from: https://sid.ir/paper/357248/fa

    IEEE: کپی

    حمید امیرنژاد، پروا تنکبار، نازی حیدری ظهیری، و شهرزاد میرکریمی، “بررسی ترجیحات مصرف کنندگان برنج با تاکید بر ویژگی های فیزیکی, کیفی و زیست محیطی آن: مطالعه موردی شهر رشت،” اقتصاد کشاورزی و توسعه، vol. 28، no. 110 ، pp. 59–83، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/357248/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button