مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

764
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

543
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه عوامل ایجادکننده و میزان شیوع استرپتوکوکوزیس در مزارع منتخب ماهی قزل آلای رنگین کمان دشت ارژن و کوهمره شیراز

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 95

چکیده

 به منظور بررسی عوامل ایجاد کننده و میزان شیوع بیماری مشکوک به استرپتوکوکوزیس در برخی مزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان مناطق دشت ارژن و کوهمره شهرستان شیراز, تعداد 100 نمونه از ماهیان زنده دارای علائم بیماری شبیه به استرپتوکوکوزیس صید گردید و پس از کالبد گشایی, نمونه برداری باکتریایی از بافت های کلیه, کبد و مغز انجام و بر روی محیط کشت آگار خون دار (Blood Agar) کشت گردید. نمونه های اخذ شده در داخل انکوباتور با درجه حرارت 30-25 درجه سانتی گراد به مدت 48 ساعت نگهداری گردید. پس از طی این مدت, ابتدا با انجام رنگ آمیزی گرم و آزمایش کاتالاز نمونه های گرم منفی حذف گردید و سپس آزمایشات بیوشیمیایی تکمیلی پس از کشت مجدد نمونه ها بر روی آنها انجام گرفت. نتایج حاصل نشان داد که نمونه های جدا شده از دو گونه, Streptococcus iniae و Lactococcus garvieae بودند. میزان ابتلاء ماهیان دارای علایم بالینی به S.iniae 77% و L.garviae 13% بود و از 10% موارد آلودگی جدا نگردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گلچین منشادی، علیرضا، موسوی، سیدسعید، و ترحمی، محمد. (1396). مطالعه عوامل ایجادکننده و میزان شیوع استرپتوکوکوزیس در مزارع منتخب ماهی قزل آلای رنگین کمان دشت ارژن و کوهمره شیراز. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 13(2 (پیاپی 35) )، 87-95. SID. https://sid.ir/paper/357464/fa

    Vancouver: کپی

    گلچین منشادی علیرضا، موسوی سیدسعید، ترحمی محمد. مطالعه عوامل ایجادکننده و میزان شیوع استرپتوکوکوزیس در مزارع منتخب ماهی قزل آلای رنگین کمان دشت ارژن و کوهمره شیراز. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 35) ):87-95. Available from: https://sid.ir/paper/357464/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا گلچین منشادی، سیدسعید موسوی، و محمد ترحمی، “مطالعه عوامل ایجادکننده و میزان شیوع استرپتوکوکوزیس در مزارع منتخب ماهی قزل آلای رنگین کمان دشت ارژن و کوهمره شیراز،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 13، no. 2 (پیاپی 35) ، pp. 87–95، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/357464/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا