APA:
کپیالهامی راد، امیرحسین، و شهیدی، فخری. (1383). ارزیابی تغییرهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی رب گوجه فرنگی فله در طی نگهداری در سردخانه. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 8(1)، 171-184. SID. https://sid.ir/paper/357629/fa
Vancouver:
کپیالهامی راد امیرحسین، شهیدی فخری. ارزیابی تغییرهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی رب گوجه فرنگی فله در طی نگهداری در سردخانه. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1383؛8(1):171-184. Available from: https://sid.ir/paper/357629/fa
IEEE:
کپیامیرحسین الهامی راد، و فخری شهیدی، “ارزیابی تغییرهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی رب گوجه فرنگی فله در طی نگهداری در سردخانه،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 8، no. 1، pp. 171–184، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/357629/fa