APA:
کپیقربانی، مریم، صداقت، ناصر، میلانی، الناز، و کوچکی، آرش. (1395). تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی, فعالیت آنتیاکسیدانی و بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/357734/fa
Vancouver:
کپیقربانی مریم، صداقت ناصر، میلانی الناز، کوچکی آرش. تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی, فعالیت آنتیاکسیدانی و بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/357734/fa
IEEE:
کپیمریم قربانی، ناصر صداقت، الناز میلانی، و آرش کوچکی، “تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی, فعالیت آنتیاکسیدانی و بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 3، pp. 0–0، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/357734/fa