مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,263
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

233
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

توصیف عادات غذایی دختران جوان اصفهانی: وضعیت دریافت چای، غذاهای آماده، عادات غذایی، جوانان، غذاهای آماده، اسید چرب چربی ها

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 مقدمه: مصرف زیاد چای, غذاهای آماده با بیماری های مزمن نظیر اضافه وزن و پرفشاری خون در ارتباط می باشد. با توجه به اهمیت پیشگیری از بیماری های مزمن در سنین جوانی هدف از این مطالعه توصیف عادات غذایی در دختران جوان اصفهانی می باشد.روش ها: در این مطالعه مقطعی 110 دختر جوان 18تا 28 ساله دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به روش نمونه گیری خوشه ای سیستماتیک و تصادفی انتخاب شدند. جهت ارزیابی عادات غذایی از یک پرسش نامه اعتبارسنجی شده, استفاده گردید. شاخص های آنتروپومتریک و فشارخون با استفاده از روش های استاندارد ارزیابی شد. نمایه توده بدنی بالاتر از 25 کیلوگرم بر مترمربع به عنوان اضافه وزن و بیشتر از 30 کیلوگرم بر مترمربع به عنوان چاق تلقی گردید. دور کمر بیشتر از 85 سانتی متر به عنوان چاقی شکمی تعریف شد.یافته ها: 51 درصد دختران جوان کمتر از 3 لیوان در روز چای و 40 درصد آنها 3 تا 5 لیوان و 9 درصد بیشتر از 5 لیوان چای می نوشیدند. تنها 2 درصد روزانه از قهوه استفاده می کردند. 50 درصد افراد از غذاهای آماده استفاده نمی کردند و 44.5 درصد آنها 2 بار در هفته از غذاهای آماده و 5.5 درصد آنها بیشتر از 2 بار در هفته از غذاهای آماده استفاده می کردند. 44.5 درصد از جوانان از غذاهای چرب و 54.5 درصد از غذاهای کم چرب استفاده می کردند. روغن مصرفی 54.5 درصد روغن مایع, 36.4 درصد روغن مخصوص سرخ کردنی و 7.3 درصد جامد و 1.8 درصد از روغن حیوانی بود.نتیجه گیری: استفاده از غذاهای چرب و مصرف غذاهای آماده از عادات غذایی نادرست در دختران جوان بود. بر این اساس, ضرورت اصلاح عادات غذایی و روش های پخت در قشر جوان کشورمان احساس می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برزویی، اعظم، و آزادبخت، لیلا. (1389). توصیف عادات غذایی دختران جوان اصفهانی: وضعیت دریافت چای, غذاهای آماده, عادات غذایی, جوانان, غذاهای آماده, اسید چرب چربی ها. تحقیقات نظام سلامت، 6(2)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/358147/fa

    Vancouver: کپی

    برزویی اعظم، آزادبخت لیلا. توصیف عادات غذایی دختران جوان اصفهانی: وضعیت دریافت چای, غذاهای آماده, عادات غذایی, جوانان, غذاهای آماده, اسید چرب چربی ها. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1389؛6(2):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/358147/fa

    IEEE: کپی

    اعظم برزویی، و لیلا آزادبخت، “توصیف عادات غذایی دختران جوان اصفهانی: وضعیت دریافت چای, غذاهای آماده, عادات غذایی, جوانان, غذاهای آماده, اسید چرب چربی ها،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 6، no. 2، pp. 0–0، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/358147/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button