مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

361
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

451
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کم آبیاری بر خواص کمی و کیفی میوه زیتون (رقم زرد) در استان کرمانشاه

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 52

چکیده

 به منظور بررسی اثر کم آبیاری بر صفات کمی وکیفی میوه زیتون (رقم زرد), آزمایشی با پنج تیمار در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار طی سال های 96-1395 در منطقه جوانمیری (غرب استان کرمانشاه) اجرا شد. تیمارها شامل پنج رژیم آبیاری بود: آبیاری کامل (شاهد)؛ عدم آبیاری در طول مدت سخت شدن هسته و آبیاری کامل در سایر مراحل؛ آبیاری در سه مرحله (قبل از گلدهی, شروع سخت شدن هسته و یک هفته قبل از برداشت محصول)؛ آبیاری به میزان 60 درصد نیاز آبی و بدون آبیاری درشرایط دیم. در این مطالعه صفات وزن, طول و قطر میوه, وزن هسته, وزن گوشت, نسبت گوشت به هسته, درصد رطوبت میوه, عملکرد میوه و راندمان مصرف آب اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تاثیر رژیم آبیاری و اثر متقابل رژیم آبیاری در سال بر وزن و اندازه میوه, وزن گوشت و عملکرد میوه معنی دار بود. عدم آبیاری در طول مدت سخت شدن هسته صفات عملکرد, وزن و اندازه میوه و همچنین وزن گوشت را افزایش داد. کمترین عملکرد, وزن و اندازه میوه و وزن گوشت میوه در شرایط دیم مشاهده شد. بالاترین راندمان مصرف آب (51/5 کیلوگرم بر مترمکعب) با آبیاری در سه مرحله (قبل از گلدهی, شروع سخت شدن هسته و یک هفته قبل از برداشت محصول) به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی، رحمت اله، و ارجی، عیسی. (1397). اثر کم آبیاری بر خواص کمی و کیفی میوه زیتون (رقم زرد) در استان کرمانشاه. مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)، 34-2(1 )، 39-52. SID. https://sid.ir/paper/358466/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی رحمت اله، ارجی عیسی. اثر کم آبیاری بر خواص کمی و کیفی میوه زیتون (رقم زرد) در استان کرمانشاه. مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)[Internet]. 1397؛34-2(1 ):39-52. Available from: https://sid.ir/paper/358466/fa

    IEEE: کپی

    رحمت اله غلامی، و عیسی ارجی، “اثر کم آبیاری بر خواص کمی و کیفی میوه زیتون (رقم زرد) در استان کرمانشاه،” مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)، vol. 34-2، no. 1 ، pp. 39–52، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/358466/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button