APA:
کپیآبایی، آرش، و مددلو، اشکان. (1395). اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و پلی سوربات 20 بر خصوصیات کف کنندگی سفیده ی تخم مرغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/358703/fa
Vancouver:
کپیآبایی آرش، مددلو اشکان. اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و پلی سوربات 20 بر خصوصیات کف کنندگی سفیده ی تخم مرغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/358703/fa
IEEE:
کپیآرش آبایی، و اشکان مددلو، “اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و پلی سوربات 20 بر خصوصیات کف کنندگی سفیده ی تخم مرغ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 3، pp. 0–0، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/358703/fa