مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,327
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

849
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی مدل پایداری کسب و کارهای کوچک و متوسط کشاورزی در استان کرمانشاه

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 24

چکیده

 مطالعه حاضر با هدف طراحی مدل پایداری کسب­ و­ کارهای کوچک و متوسط کشاورزی در استان کرمانشاه انجام گرفت. جامعه آماری این پژوهش شامل خبرگان و مطلعان کلیدی در استان کرمانشاه بودند که از بین آنها 20 نفر با استفاده از روش نمونه­ گیری هدفمند و تکنیک گلوله­ برفی انتخاب شدند. برای گردآوری داده­ های تحقیق از مصاحبه نیمه ساختارمند استفاده شد. فرایند گردآوری داده­ ها تا سطح اشباع نظری یا آستانه سودمندی اطلاعات قابل دسترس ادامه یافت. تجزیه و تحلیل کیفی داده­ ها با استفاده از نرم ­ افزار مکس­ کیودا نسخه 11 انجام گرفت. نتایج تحقیق نشان داد که ابعاد اصلی پایداری کسب­ و­ کارهای کوچک و متوسط کشاورزی شامل پایداری اقتصادی (متشکل از مؤلفه­ های عملکرد مالی, خوداتکایی و استقلال مالی, عملکرد مشتری و بازار و نوآوری و توسعه فعالیت کسب­ وکار), پایداری اجتماعی (متشکل از مؤلفه­ های ارتباطات و تعاملات اجتماعی, مسئولیت­ پذیری اجتماعی و اعتماد اجتماعی متقابل) و پایداری زیست­ محیطی (متشکل از مؤلفه­ های تولید سالم و پایدار, حفاظت و بهره ­ برداری بهینه از منابع زیست­ محیطی و مدیریت ضایعات و پسماندها) می باشند. افزون بر این, نتایج تحقیق حاکی از آن بود که اصلی­ ترین عوامل تأثیرگذار بر پایداری کسب­ و­ کارهای کوچک و متوسط کشاورزی در استان کرمانشاه شامل عوامل درون­ سازمانی (متشکل از عوامل فردی و خانوادگی مدیر, عوامل مرتبط با بازاریابی, عوامل اقتصادی-مالی, عوامل تولیدی و ویژگی­ های محصول, عوامل مرتبط با ویژگی­ های کسب­ و­ کار و عوامل ارتباطی و اطلاعاتی) و عوامل برون­ سازمانی (متشکل از عوامل سیاسی-قانونی, زیرساختی-حمایتی و عوامل مرتبط با مداخلات ترویجی) بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شرفی، لیدا، رضائی، روح اله، میرک زاده، علی اصغر، و کرمی دهکردی، اسماعیل. (1398). طراحی مدل پایداری کسب و کارهای کوچک و متوسط کشاورزی در استان کرمانشاه. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 12(2 (پیاپی 46) )، 11-24. SID. https://sid.ir/paper/358776/fa

    Vancouver: کپی

    شرفی لیدا، رضائی روح اله، میرک زاده علی اصغر، کرمی دهکردی اسماعیل. طراحی مدل پایداری کسب و کارهای کوچک و متوسط کشاورزی در استان کرمانشاه. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی[Internet]. 1398؛12(2 (پیاپی 46) ):11-24. Available from: https://sid.ir/paper/358776/fa

    IEEE: کپی

    لیدا شرفی، روح اله رضائی، علی اصغر میرک زاده، و اسماعیل کرمی دهکردی، “طراحی مدل پایداری کسب و کارهای کوچک و متوسط کشاورزی در استان کرمانشاه،” پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، vol. 12، no. 2 (پیاپی 46) ، pp. 11–24، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/358776/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button